Θρίλερ στις εκλογές στην Αυστρία. 50-50 οι υποψήφιοι

21:09 22/5/2016 - Πηγή: iPop

Θρίλερ στις εκλογές στην Αυστρία. 50-50 οι υποψήφιοι καθώς σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις η μάχη δίνεται στήθος με στήθος!

Η Αυστρία φλερτάρει επικίνδυνα με την πιθανότητα να γίνει η πρώτη χώρα της Ευρωπαικής Ενωσης, που εκλέγει ακροδεξιό πρόεδρο. Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις ο Νόρμπερτ Χόφερ του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ), ο οποίος κέρδισε τον πρώτο γύρο με 35,1% των ψήφων, και ο υποψήφιος του κόμματος των Πρασίνων, ο Αλεξάντερ Βαν

Ντερ Μπέλεν βρίσκονται στο 50-50.

Κανένα αποτέλεσμα δνε θα είναι οριστικό μέχρι να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση το πρωί της Δευτέρας καθώς οι διαφορά των δύο αντιπάλων πραγματικά θα κριθεί από την καταμέτρηση της αποστολικής ψήφου, το πρωί της Δευτέρας.

Ενδεικτικό της αμφίρροπης μάχης είναι το γεγονός πως αρχικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου ORF, ο υποψήφιος του FPÖ φερόταν να λαμβάνει 50,2% έναντι 49,8%, δημοσκόπηση του ινστιτούτου SORA έδειχνε ότι ο 45χρονος Χόφερ ελάμβανε 50,1% έναντι του αντιπάλου του Βαν Ντερ Μπέλεν με 49,9%, ενώ άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη επίσης από το ινστιτούτο SORA για το δίκτυο ORF έδειχνε ότι ο Βαν Ντερ Μπέλεν προηγείται με 50,1% έναντι του Χόφερ που λαμβάνει 49,9%.

The post Θρίλερ στις εκλογές στην Αυστρία. 50-50 οι υποψήφιοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα