Καμμένος: Πιο βόρεια από τη Βενεζουέλα υπάρχει μια χώρα που λέγεται Παναμάς κ. Μητσοτάκη

19:32 22/5/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών έκανε ο Πάνος Καμμένος μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, αντί να μιλήσει για το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίζεται και αναμένεται ν’ αλλάξει τις ζωές όλων των Ελλήνων πολιτών.

«Αν κανείς δεν γνώριζε τι θα συνέβαινε στην Ευρώπη την επόμενη βδομάδα και άκουγε τη σημερινη συζήτηση θα πίστευε ότι συζητείται

ένα νομοσχέδιο που αφήνει τα περιθώρια για πολιτικό κουτσομπολιό. Και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στον λαό, η αντιπολίτευση αντί να στηρίζει την εθνική προσπάθεια που φτάνει στο τέλος με μία απόφαση που θα αναφέρεται επιτέλους στο χρέος λέει απίστευτα πράγματα», είπε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στον κ. Θεοδωράκη, είπε πως:

Ο κ Θεοδωράκης αντί να αναφερθεί στο νομοσχέδιο έκανε απίστευτη επίθεση στους προσκυνητές της Παναγίας Σουμελάς. Από την άλλη πλευρά ασχολείται με τις σεξουαλικές περιπέτειες ενός πρέσβη

Όσον αφορά το χρέος, ο κ. Καμμένος επισήμανε πως είναι επιτυχία της Κυβέρνησης το άνοιγμα της συζήτησης για την ελάφρυνσή του και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν είπε τίποτα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πρόσθεσε πως «ο Κ. Μητσοτάκης είπε πως το μείζον ζήτημα δεν είναι το χρέος, αλλά οι μεταρρυθμίσεις. Πιο μετά είπε το ζητούμενο δεν είναι η αξιολόγηση η οποία θα γίνει. Βεβαίως θα γίνει αλλά όταν το πάλεψε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τα κατάφεραν να γίνει».

«Μας έλεγαν ότι η συζητηση του χρέους δεν ειναι κάτι εφικτό και σήμερα όχι απλά είναι εφικτό αλλά και Ευρωπαίοι που έλεγαν ότι δεν μπορεί να συζητηθεί το βάζουν στην ατζέντα».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας: «Ο Σαμαρας ζητουσε 4.5% πρωτογενες πλεονασμα ενώ ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για 2%. Στο μάθημα του πρωτογενούς πλεονάσματος κ. Μητσοτάκη αφησατε μεταξεταστέο τον κ. Σαμαρά».

Τα μέτρα που επιβάλλονται είναι δυσβάσταχτα αλλά είναι το τελευταίο νομοθέτημα

Για τα Panama Papers:

«Θα ήταν πολυ χρησιμότερο σήμερα αντί να αναφερόμαστε στη νότια Αμερική, άκουσα τη Βενεζουέλα πολλές φορές. Απλά να θυμίσω στον κ. Μητσοτάκη πως δίπλα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει μια χώρα που λέγεται Παναμάς. Και απο τα χαρτιά του Παναμά προκύπτει οτι υπαρχουν άνθρωποι της χώρας που έβγαζαν τα λεφτα τους στο εξωτερικό χωρίς να πληρώνουν φόρους -όπως και στις διάφορες άλλες λίστες οπως Λαγκάρτν κτλ- και δεν τιμωρήθηκαν απο κανέναν παρά μονο απ’ αυτή την Κυβέρνηση».

Για τις αποκρατικοποιήσεις:

Οι ΑΝΕΛ δεν είμαστε αντίθετοι στις αποκρατικοποιήσεις. Αλλά η πρώτη αποκρατικοποίηση είναι η αποκρατικοποίηση του κράτους, και αναφέρομαι και στο ΣΥΡΙΖΑ, από όλο αυτό το μηχανισμό που εξυπηρετούσε συμφέροντα

«Είναι ώρα να ανοίξουν λογαριασμοί και στο Ντουμπάι και στην Ελβετία», είπε εν συνεχεία ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων

Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε για το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων, ο κ. Καμμένος είπε πως δεν γινόταν να γίνει αποδεκτό.

«Μετα απο σκληρη διαβούλευση και την παρέμβαση του Πρωθυπουργού προσθέθηκε η τροπολογία η οποία λέει ότι αν βρεθούν ισοδύναμα, δεν θα εφαρμοστεί ό,τι προβλέπεται στο νομοσχέδιο».

«Το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων θα εξασφαλιστεί από το τέλος εξοπλιστικών προγραμμάτων. Προστατεύουμε τις κατηγορίες των ειδικώ μισθολογίων γιατί ξέρουμε τι δουλειά κάνουν. Κατατέθησαν οι κωδικοί του υπουργείο Εθνικής Άμυνας που καλύπτουν το σύνολο του ποσού. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η επιτροπή εξοπλισμών να μπορεί να πουλάει παλιά υλικά μη χρήσιμα για τις Ειδικές Δυνάμεις. Έχουμε απίστευτο stock με υλικό για όπλα που δεν υπάρχουν πια. Αυτό το υλικό θα συνεχίσει να μένει στις αποθήκες».

The post Καμμένος: Πιο βόρεια από τη Βενεζουέλα υπάρχει μια χώρα που λέγεται Παναμάς κ. Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα