Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει ο παππούς των εγγονών σου; Δώστου ένα φιλί! | Video

14:30 25/3/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει ο παππούς των εγγονών σου; Δώστου ένα φιλί! Γιατί σύμφωνα με έρευνες τα φιλιά δεν είναι απλά και καθημερινά…Έχουν ολόκληρη επιστήμη από πίσω τους!

Το φιλί, εκτός από διασκεδαστικό, είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο στην επιλογή μόνιμου συντρόφου! Τον πιάνεις, τον φιλάς κι αν σ΄αρέσει, αμέσως κάνεις όνειρα ότι θα γίνει ο παππούς των εγγονών σου (και οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν!).

Παρόλα αυτά, έχεις δίκιο! Ρομαντικοί του κόσμου ενωθείτε!

Πρόσφατες έρευνες υποδεικνύουν ότι μέσω ενός φιλιού μπορείς να καταλάβεις

εάν ταιριάζεις μ’ έναν άνθρωπο κι εάν είναι πιθανός μελλοντικός σύντροφος.

Μαγεία; Όχι, ορμόνες!

Κατά τη διάρκεια ενός φιλιού, μέσω του σάλιου, παίρνουμε πολλές πληροφορίες για τα επίπεδα των ορμονών, της γενετικής συμβατότητας και της υγείας αυτού που φιλάμε.

Αν θέλεις να στο κάνουμε πιο συναρπαστικό, μπορούμε: Η επίδραση ενός φιλιού στον οργανισμό μας, είναι ίδια με την επίδραση της κοκαΐνης!

Τι γίνεται όταν φιλάς κάποιον;Αυξάνεται η ντοπαμίνη: Η χημική ουσία που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοιΜειώνεται η κορτιζόλη: Η ορμόνη η οποία μας προκαλεί άγχος

Παράλληλα, δημιουργείται στον εγκέφαλό σου ένα «κοκτέιλ» ορμονών:

Η οξυτοκίνη, η οποία επηρεάζει τα συναισθήματά μαςΗ σεροτονίνη, η οποία επηρεάζει τη διάθεσή μαςΗ αδραναλίνη, η οποία επηρεάζει τη λειτουργία του σώματός μας

Το φιλί είναι ενστικτώδες ή επίκτητο;

Ορισμένοι υποστηρίζουν πως το φιλί είναι μια εξελικτική πράξη που ξεκινάει απ’ την εποχή των σπηλαίων, όταν η μαμά μασούσε το φαγητό της και το έδινε στο μωρό της, το οποίο δεν είχε ακόμα δόντια.

Άλλοι, υποστηρίζουν ότι το φιλί είναι κάτι ενστικτώδες, καθώς ακόμα και τα ζώα φιλιούνται!

Όποια άποψη και να υποστηρίζεις, εμείς ένα σου λέμε: Φιληθείτε, κάνει καλό!

The post Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει ο παππούς των εγγονών σου; Δώστου ένα φιλί! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα