Τελικά οι άνδρες ή οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους;

14:10 23/8/2017 - Πηγή: iPop
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πόσους ερωτικούς συντρόφους «πρέπει να αλλάζεις», τι κάνει το μέσο όρο των ανθρώπων και ποιο είναι το φυσιολογικό. Και μια έρευνα ήρθε για να τους λύσει την απορία.

Μια έρευνα με περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες από ΗΠΑ και Ευρώπη αποκάλυψε πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει ένας άνθρωπος καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, κατά μέσο όρο. Και είναι αρκετά αποκαλυπτική.

Οι άνδρες έχουν κοιμηθεί με έξι άτομα και οι γυναίκες με επτά κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την έρευνα Superdrug.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει πως αυτός ο αριθμός διαφέρει στις χώρες της Ευρώπης

Οι Βρετανοί όπως φαίνεται είναι περισσότερο απασχολημένοι.
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως οι γυναίκες που είχαν περισσότερους από 14 συντρόφους θεωρούνται «υπερβολικά ασυγκράτητες» από τους άντρες, Οι γυναίκες απ’ την άλλη πλευρά είναι περισσότερο επιεικής με τους άνδρες που ισχυρίζονται πως είχαν περισσότερες από 15 συντρόφους,

Και τα δύο φύλα συμφωνούν ότι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων είναι οι 7.

Επίσης, τρεις στους 10 ανθρώπους λένε ότι είναι οι πολλοί διαφορετικοί ερωτικοί σύντροφοι στη ζωή ενός ανθρώπου δείχνουν ότι το άτομο είναι διαταραγμένο σε μια σχέση.

Ωστόσο, οι προτιμήσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, Οι άνθρωποι στη Γαλλία θεωρούν ότι ο ιδανικός αριθμός είναι οι 10 σύντροφοι συγκριτικά με τους Ολλανδούς που θεωρούν πως ο ιδανικός αριθμός είναι οι 6.

Παρ’ όλα αυτά δεν είμαστε εντελώς ειλικρινείς. Κατά μέσο όρο το 17,5% των ανδρών υπερβάλει στα νούμερά του σε σχέση με το 8.2% των γυναικών.

Το 18.6 % των γυναικών αναφέρει λιγότερους συντρόφους συγκριτικά με το 13.7% των ανδρών. Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αυξάνουν τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Photos: Superdrug, SHUTTERSTOCK / ROMAN SAMBORSKYI
Keywords
Τυχαία Θέματα