Ταρακουνήθηκαν ξανά τα Γιάννενα- Επιστρέφουν στα θρανία τα παιδιά της περιοχής

10:09 19/10/2016 - Πηγή: iPop

Mετά τον μεγάλο σεισμό του Σαββάτου τα Γιάννενα ταρακουνήθηκαν ξανά. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η νέα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου εντάσσεται στη μετασεισιμική ακολουθία. Να σημειωθεί, πως κανονικά την Τετάρτη αναμένεται να λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ζίτσας, Πωγωνίου και Ιωαννιτών.

Όσα ξέρουμε για τον νέο σεισμό:

Η

σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στις 03:0. Το επίκεντρο της βρίσκονταν 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεισμός αυτός εντάσσεται, στο πλαίσιο της μετασεισμικής ακολουθίας.

Λειτουργούν ξανά τα σχολεία:

Στα θρανία επιστρέφουν ξανά οι μαθητές καθώς από τους ελέγχους των τεχνικών κλιμακίων, διαπιστώθηκε πως οι ζημίες που προκάλεσε ο σεισμός του περασμένου Σαββάτου είναι ελάχιστες.

Έτσι, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ζίτσας, Πωγωνίου και Ιωαννιτών. Κλειστό, όμως, αναμένεται να παραμείνει το 10ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των μικροζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.

The post Ταρακουνήθηκαν ξανά τα Γιάννενα- Επιστρέφουν στα θρανία τα παιδιά της περιοχής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα