Μάτια μεγάλα και εντυπωσιακά; Κόλπα που θα σε βοηθήσουν

09:55 19/10/2016 - Πηγή: iPop

Αυτό που θες είναι να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά. Πως θα το πετύχεις; Φυσικά ακολουθώντας τις συμβουλές μας γι΄αυτό κράτα σημειώσεις.

Θα σου παρουσιάσουμε απλά κόλπα που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά και φυσικά χωρίς να σπαταλήσεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις μάτια μεγάλα και εντυπωσιακά;Χρησιμοποίησε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού σου: Το λευκό
μολύβι θα δώσει βάθος στα μάτια σου κάνοντας τα να μοιάζουν πιο μεγάλα. Το βλέμμα σου θα «ανοίξει» και εκτός από πιο εντυπωσιακά τα μάτια σου θα μοιάζουν και πιο ξεκούραστα.
Βάλε περισσότερη μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες: Αν οι εξωτερικές σου βλεφαρίδες έχουν περισσότερη μάσκαρα τα μάτια σου θα φαίνεται πιο μεγάλα. Προσοχή, όμως, στον τρόπο με τον οποίο θα βάλεις τη μάσκαρα. Αυτό που δε θέλουμε να σου συμβεί είναι να το παρακάνεις και οι βλεφαρίδες σου να γεμίσουν κόμπους.
Προσοχή στις σκιές: Στα μικρά μάτια που επιθυμούμε να τα κάνουμε να φαίνονται μεγάλα καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε σκιές σκούρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν χρησιμοποιήσεις σκιές ανοιχτόχρωμες.

The post Μάτια μεγάλα και εντυπωσιακά; Κόλπα που θα σε βοηθήσουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα