Τα βλέμματα στραμμένα στη Βουλή- Αναμονή για τη «μάχη» Τσίπρα- Μητσοτάκη

13:40 10/10/2016 - Πηγή: iPop

Με τα βλέμματα στραμμένα στη Βουλή είναι τη Δευτέρα οι πολίτες της χώρας που αναμένουν τη «μάχη» που θα σημειωθεί με πρωταγωνιστές τους Αλέξης Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη Βουλή στις 14:30 αναμένεται να ξεκινήσει η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά η οποία γίνεται έπειτα από σχετικό αίτημα του Πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί, πως το επίκεντρο της

σύγκρουσης Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι οι τηλεοπτικές άδειες, αλλά παράλληλα και η Δικαιοσύνη.

Το στίγμα σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης έδωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να δήλωσε:

Θα πάμε με όλα τα όπλα στη φαρέτρα μας. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό

Σφοδρή η σύγκρουση:

Η σύγκρουση Κυβέρνησης – Αξιωματική Αντιπολίτευσης αναμένεται να είναι σφοδρή, καθώς, εκτός από τον Πρωθυπουργό θα τοποθετήσει h Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Παππάς θυμίζουμε, πως αναφερόμενος στην εν λόγω διαμάχη λίγες μέρες νωρίτερα είχε δηλώσει:

Ας καταλάβουν στη Ν.Δ. ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα τη Δευτέρα στη Βουλή

Τι αναμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναμένεται να επικεντρωθεί στο γεγονός η Κυβέρνηση ενισχύει τη διαπλοκή γιατί, όπως έχει ξεκαθαρίσει: «Ρίχνει νερό στον μύλο της διαπλοκής με αποτέλεσμα να στήσει μια νέα διαπλοκή χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα».

«Διαπλοκή είναι όταν έχεις εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε διοικητικές πράξεις ή αποφάσεις οι όποιες δημιουργούν όφελος σε μεσάζοντες οι οποίοι το ανταποδίδουν στους πολιτικούς μέσω εύνοιας στα ΜΜΕ» αναμένεται να ακούσει o Κ. Μητσοτάκης να λέει. Ενώ, όπως επισημαίνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας θα αναφερθεί και στις παρενέργειες που έχει η συγκεκριμένη διαπλοκή στον δικαστικό έλεγχο.

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την διαπλοκή Τσίπρας και Μητσοτάκης

photo:Βουλή Menelaos Myrillas / SOOC

The post Τα βλέμματα στραμμένα στη Βουλή- Αναμονή για τη «μάχη» Τσίπρα- Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα