Τα πράγματα που μισεί ο σκύλος σου (κι εσύ συνεχίζεις να τα κάνεις)

17:10 28/12/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να λατρεύεις τον σκύλο σου και να απολαμβάνεις την αγκαλιά του, όμως, δυστυχώς υπάρχουν πράγματα που τα κάνεις από αγάπη, αλλά ο πιστός σου φίλος τα μισεί. Και τα περισσότερα από αυτά συνεχίζεις να τα κάνεις αγνοώντας ότι ενοχλούν τον σκύλο σου.

Με τη βοήθεια, όμως, του iPop.gr μπορείς να μάθεις τι σιχαίνεται ο σκύλος σου για να μην τον ξαναφέρεις σε άβολη θέση άθελά σου.

Αγκαλιές

Το συγκεκριμένο

στο έχουμε ξαναπεί, αλλά στο επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσεις! Ναι δυστυχώς πρόσφατη έρευνα έχει αποδείξει ότι οι σκύλοι σιχαίνονται τις αγκαλιές διότι νιώθουν εγκλωβισμένοι και αισθάνονται ότι δεν έχουν ελευθερία κινήσεων.

Βάζεις τα χέρια σου στο πρόσωπο του

Εσένα θα σου άρεσε να έρθει κάποιος και να βάλει τα χέρια του μέσα στο πρόσωπό σου; Ξέρεις ήδη την απάντηση! Είναι λάθος να νομίζουμε ότι αυτό αρέσει στα σκυλάκια! Τα κάνει να αισθάνονται για ακόμα μια φορά εκνευρισμό, ειδικά εάν τα χέρια είναι κάποιου αγνώστου. Πρόσεχε, λοιπόν, τις κινήσεις σου στον σκύλο σου αλλά και σε οποιοδήποτε σκυλάκι.

Δεν τον αφήνεις να μυρίσει και να εξερευνήσει

Μια απόλαυση έχει κι εκείνος στις βόλτες και του την στερείς; Σκέψου ότι το κατοικίδιό σου δεν μπορεί να πάει μόνο του βόλτες, εξαρτάται από εσένα. Οπότε φρόντισε όταν πηγαίνεις βόλτα τον σκύλο σου να του αφιερώνεις χρόνο και να τον αφήνεις να κάνει αυτό που απολαμβάνει- σε λογικά πλαίσια πάντα. Μην τον περιορίζεις τόσο πολύ. Φαντάσου να είσαι απ’ έξω από μια τέλεια βιτρίνα και κάποιος να σε τραβήξει βίαια απ’ το χέρι απομακρύνοντάς σε από αυτή!

Φοράς πολύ δυνατό άρωμα

Εάν δεν το έχεις ήδη καταλάβει, να σου υπενθυμίσουμε ότι η μύτη του σκύλου σου είναι 10.000 έως 100.000 φορές πιο ευαίσθητη απ’ την δική σου. Ένα πολύ δυνατό άρωμα στο σώμα σου ή ακόμα χειρότερα μέσα στο σπίτι δεν του προκαλεί καθόλου ευχάριστα συναισθήματα!

Το να είσαι θλιμμένος

Όταν είσαι θλιμμένος ή αγχωμένος ο σκύλος σου το αντιλαμβάνεται κατευθείαν! Και το να σε βλέπει σε μια μόνιμη τέτοια κατάσταση μπορεί να του προκαλέσει κι εκείνου θλίψη ή να τον κάνει ακόμα και να αρρωστήσει. Ο σκύλος σου δεν μπορεί να καταλάβει τι έχεις και αγχώνεται. Γι’ αυτό δείξτου με τον τρόπο σου ότι είναι κάτι που θα περάσει και φυσικά μην το παραμελείς όσο περνάς την φάση σου.

The post Τα πράγματα που μισεί ο σκύλος σου (κι εσύ συνεχίζεις να τα κάνεις) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα