Η Κυβέρνηση καθησυχάζει τους εργαζόμενους της εταιρείας «Μαρινόπουλος»

15:07 28/12/2016 - Πηγή: iPop

Καθησυχαστική προ τους εργαζόμενους της Μαρινόπουλος είναι η Κυβέρνηση. Θυμίζουμε, πως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η ενδιάμεση χρηματοδότηση η οποία είχε προβλεφθεί από την συμφωνία μεταξύ των τραπεζών, της Μαρινόπουλου και της Σκλαβενίτης ΑΕΕ, έχει εξαντληθεί μετά από την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους

της.

Την ίδια στιγμή, η εκκρεμούσα απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία εστιάζει στην έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας δεν έχει καταστεί σαφές πότε ακριβώς θα εκδοθεί. Βέβαια, ως πιθανή ημερομηνία θεωρείται το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου του νέου έτους.

Από την πλευρά τους κύκλοι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, αναφέρουν πως «οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος ΑΕ δεν πρέπει να ανησυχούν, λόγω της καθυστέρησης καθαρογραφής της δικαστικής απόφασης. Η καθυστέρηση αυτή, που οφείλεται στους δυστυχώς συνήθεις αργούς ρυθμούς της δικαιοσύνης, δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία».

Ενώ παράλληλα προσθέτουν πως η Κυβέρνηση «με όλες τις δυνάμεις της, θα προσπαθήσει, μία επιτυχής συμφωνία υπέρ 13.000 εργαζομένων και χιλιάδων προμηθευτών, να υλοποιηθεί».

The post Η Κυβέρνηση καθησυχάζει τους εργαζόμενους της εταιρείας «Μαρινόπουλος» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα