Τα πιο γνωστά είδη κρίσεων

16:31 6/9/2014 - Πηγή: iPop

Πολλοί άνθρωποι γύρω σου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις κρίσεις, που κατά διαστήματα, έχουν. Τα πιο γνωστά είδη κρίσεων είναι τρία και σε ενημερώνουμε γι’αυτά, έτσι ώστε να ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις.

Το ότι κάποιος συχνά έχει κρούσματα από κρίσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να τον κάνεις στην άκρη ή πως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, που θα σε επηρεάσει με άσχημο τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατανοήσεις την κατάσταση και σε μερικές περιπτώσεις να είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις.

Κρίση
πανικού

Ένα από τα πιο γνωστά είδη κρίσης, είναι αυτό του πανικού. Είναι η φυσική αντίδραση του σώματος, όταν κάποιος έχει έντονα την αίσθηση το φόβου, εκείνη τη στιγμή. Κάποιες φορές είναι τόσο δυνατή, που το άτομο αισθάνεται τον πόνο της καρδιακής προσβολής. Συνήθως θα το συναντήσεις περισσότερο στις γυναίκες, παρά στους άντρας. Επιπλέον, με τη κατάλληλη θεραπεία μπορεί να εξαφανιστεί μόνιμα ή να μειωθεί σημαντικά.

Κρίση άγχους

Είναι πολύ συνηθισμένο και συμβαίνει συχνά σε άτομα, που είναι τελειομανής και γενικότερα θέλουν να κάνουν τα πάντα γρήγορα και με τέλειο τρόπο. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί σε άτομα, τα οποία έχουν άσχημα συναισθήματα και αισθάνονται πως έρχεται η καταστροφή. Κάποιες φορές μπορεί να μην καταφέρνουν να ανασάνουν καλά και να έχουν ταχυπαλμίες.

Φοβίες

Οι φοβίες είναι κάτι, που όλοι έχουμε και μπορούν να συσχετίζονται με το οτιδήποτε, κυριολεκτικά. Έχετε συναντήσει συχνά ανθρώπους, που δεν μπαίνουν στο ασανσέρ για κανένα λόγο, λόγω της φοβίας τους. Υπάρχουν άνθρωποι, για παράδειγμα, που φοβούνται ακόμα και τον ήλιο. Φαντάσου να το ζούσες αυτό.

The post Τα πιο γνωστά είδη κρίσεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα