Τα πιο δυναμικά συνθήματα που είδαμε στις πορείες των γυναικών ανά τον κόσμο

13:21 22/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα πιο δυναμικά συνθήματα που είδαμε στις πορείες των γυναικών ανά τον κόσμο μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2016, τα οποία εξέπληξαν πολλούς σε όλο τον κόσμο, οι γυναίκες αρνήθηκαν να σιωπήσουν στα ρατσιστικά, σεξουαλικά, μισογυνίστικα σχόλια και βγήκαν στους δρόμους το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή και την επακόλουθη ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου Donald Trump.

lang="en" dir="ltr">Ashley Judd at #WomensMarch—"I am a nasty woman. I'm not as nasty as a man who looks like he bathes in Cheeto dust." https://t.co/qeReiv47XX

— Kyle Griffin (@kylegriffin1) January 21, 2017

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο βγήκαν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων για να ηγηθούν ενός άνευ προηγουμένου κινήματος διεθνών διαμαρτυριών κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, οι διοργανωτές στον απολογισμό της επόμενης μέρας ανακοίνωσαν ότι συνολικά 5 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ συμμετείχαν στις πορείες, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που αναμενόταν. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από όσους είχαν παραστεί την προηγούμενη μέρα στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Δείτε τα πιο δυναμικά συνθήματα που είδαμε στις πορείες των γυναικών ανά τον κόσμο

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αποδεικνύουν αυτές οι φωτογραφίες είναι ότι οι γυναίκες ποτέ δεν θα παραιτηθούν από τον έλεγχο των σκέψεων, τις φωνές και τις απόψεις τους για κανέναν – ειδικά για τον Donald Trump.

The post Τα πιο δυναμικά συνθήματα που είδαμε στις πορείες των γυναικών ανά τον κόσμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop
Τα πιο δυναμικά συνθήματα που είδαμε στις πορείες των γυναικών ανά τον κόσμο,