Τα πέντε είδη οργασμών που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

19:57 29/8/2017 - Πηγή: iPop
Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με μια πολύ ποιητική περιγραφή των αισθήσεων που βιώνουμε όταν φτάνουμε σε οργασμό, όμως, επειδή δεν είναι αυτός ο σκοπός του εν λόγω άρθρου, θα μπούμε κατευθείαν στο «ψητό»! Ο οργασμός είναι ο θησαυρός που αναζητάς ακολουθώντας έναν χάρτη ή ακόμα και η γραμμή τερματισμού μιας κούρσας.

Κι ενώ πολλοί πιστεύουν ότι ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον ερεθισμό των γεννητικών οργάνων του άντρα και της γυναίκας, σήμερα θα σου πούμε πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι!

Ιδού, τα πέντε είδη οργασμών που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

Νυκτερινός οργασμός

Πιθανώς αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βιώσει περισσότερο από μία φορά στη ζωή μας και δεν σχετίζεται μόνο με πονηρά όνειρα. Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ότι όταν εισερχόμαστε στον κύκλο REM, υπάρχει ένα «ρεύμα» αίματος που διέρχεται από την πυελική περιοχή και την υγραίνει, κάτι το οποίο οδηγεί στην φυσική διαδικασία του οργασμού.

Οργασμός του δέρματος

Οι οργασμοί του δέρματος δεν σχετίζονται αναγκαστικά με σεξουαλικούς συσχετισμούς. Έχεις αντιληφθεί ποτέ πώς το δέρμα σου αντιδρά στις αγαπημένες σου μελωδίες; Αυτό είναι! Δε υπάρχει αμφιβολία ότι το έχεις αισθανθεί με τη μουσική που σε διεγείρει περισσότερο.

Οργασμός μέσω των θηλών ή αλλιώς nipplegasm

Όταν οι θηλές διεγερθούν, οι απολήξεις των νεύρων στέλνουν ένα σήμα στον εγκέφαλο που απελευθερώνει την οξυτοκίνη. Η οξυτοκίνη είναι μία από τις ορμόνες που είναι υπεύθυνες για τις συστολές που σχετίζονται με το σεξ και τους οργασμούς. Αυτό δεν συμβαίνει σ’ όλους ή μπορεί να χρειαστεί κάποια πρακτική για να επιτευχθεί αυτό.

Οργασμοί του μυαλού

Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται ως η καλύτερη σούπερ δύναμη, είναι κάτι πιθανό εάν εστιάσεις στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Εάν το σκεφτείς, ο εγκέφαλός μας ελέγχει το σώμα μας, οπότε έχει νόημα το ότι η εκμάθηση του τρόπου διεγέρσεως και της αποστολής των σωστών σημάτων μπορεί να προκαλέσει έναν μεγάλο οργασμό. Είναι ένας συνδυασμός φαντασιώσεων, ελέγχοντας την αναπνοή σου και έχοντας μια μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης.

Coregasm ή αλλιώς ο οργασμός μέσω της γυμναστικής

Ενώ γυμνάζεσαι, μπορεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που ερεθίζουν τις ερωτογενείς ζώνες σου. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά σε ορισμένες θέσεις yoga ή σε κάποια ακροβατική προπόνηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γνωρίζεις ποιες κινήσεις λειτουργούν για σένα!

The post Τα πέντε είδη οργασμών που δεν ήξερες ότι υπάρχουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα