Τα λάθη που κάνεις με το άρωμά σου

07:32 20/9/2014 - Πηγή: iPop

Το άρωμά σου αποτελεί την ταυτότητα σου και φυσικά κάνει την παρουσία σου ιδιαίτερη και επιβλητική. Μπορεί να κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον κάποιου-ας, να τον κάνει να σε ερωτευτεί με πάθος ή ακόμα και να σε αντιπαθήσει. Όλα, λοιπόν, είναι θέμα γούστου και φυσικά χαρακτήρα. Υπάρχουν, όμως, κάποια λάθη που κάνεις με το άρωμά σου και πρέπει φυσικά να σταματήσεις να τα κάνεις για να μη χάσεις τη γοητεία σου.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις με το άρωμα σου;Βάζεις μόνο στους καρπούς: Το άρωμα δεν πρέπει να μπαίνει μόνο στο σημείο των καρπών σου. Καλό θα ήταν να ψεκάζεις λίγο και πίσω από το αυτί
και τα γόνατα. Μπορείς επίσης να ρίχνεις ένα ψέκασμα στον αέρα και να περνάς από μέσα του. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσεις και στα μαλλιά σου απαλή και ευχάριστη μυρωδιά.Αφήνεις το άρωμά σου σε σημεία που τα παίρνει ο ήλιος και έχει υψηλή θερμοκρασία. Οι ακτίνες του ήλιου και η πολλή ζέστη μπορεί να αλλοιώσουν τη σύνθεση του αρώματος σου και να του αλλάξουν τη μυρωδιά. Οι ειδικοί προτείνουν τα αρώματα να μπαίνουν στο ψυγείο ή σε δροσερά μέρη.Δεν το δοκίμασες πάνω σου; Μύρισες κάπου ένα άρωμα που σε ενθουσίασε και έτρεξες να το αγοράσεις; Μεγάλο λάθος. Το κάθε άρωμα αναπτύσσει διαφορετική «χημεία» με το κάθε σώμα. Έτσι, πριν αγοράσεις καινούργιο άρωμα δοκίμασε το πάνω στο δέρμα σου για να δεις αν σου ταιριάζει.Βάζεις υπερβολική ποσότητα: Είναι αλήθεια πως πολλές φορές το παρακάνεις! Δεν χρειάζεται να αδειάζεις το μπουκάλι σε λίγες μόνο χρήσεις. 2 με 3 ψεκάσματα την κάθε φορά είναι υπέρ αρκετά.Δεν ενυδατώνεις σωστά την επιδερμίδα σου: Για να κρατήσει το άρωμα και να βγάλει όλα τα στοιχεία του πρέπει να μπαίνει σε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να βάζεις άρωμα μόνο μετά το μπάνιο σου και αφού έχεις βάλει ενυδατική κρέμα σε όλο σου το κορμί.

The post Τα λάθη που κάνεις με το άρωμά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα