Lady Gaga: Ελληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας

Μια αξέχαστη βραδιά χάρισε στους χιλιάδες θαυμαστές της η Lady Gaga, στην πολυαναμενόμενη και φαντασμαγορική συναυλία της στο ΟΑΚΑ.

Η εκκεντρική σταρ της ποπ ανέβηκε στη τεράστια σκηνή λίγο πριν από τις 10 το βράδυ. Το σόου, εκτός από τα πιο δημοφιλή της τραγούδια περιελάμβανε χορευτικά, βίντεο από γιγαντοοθόνες,

επίδεξη μόδας και πάρτυ.

Μάλιστα η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος, δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι στην Αμερική, «είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας».

Η ντίβα της ποπ αναχώρησε από το ξενοδοχείο της στις 7.30 το απόγευμα, φορώντας ένα λευκό φόρεμα που θύμιζε αρχαιοελληνικό ένδυμα και μια τιάρα στο κεφάλι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σκηνή που στήθηκε στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τοποθετήθηκαν δύο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι.
Πηγή ethnos.gr

The post Lady Gaga: Ελληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα