Τα καλύτερα beauty looks των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA 2016 (photos)

19:22 15/2/2016 - Πηγή: iPop

Η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA 2016, πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, με τις λαμπερές εμφανίσεις των ηθοποιών, να κλέβουν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί.

Όπως είναι φυσικό, οι διάσημες σταρ της έβδομης Τέχνης κέρδισαν τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, αλλά και με αυτές που ολοκλήρωσαν τα εντυπωσιακά beauty looks τους.

Παρακάτω θα δείτε τα καλύτερα beauty

looks των κινηματογραφικών αστέρων, που εμείς ξεχωρίσαμε από την φετινή απονομή των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA.

Η πάντα σικάτη Cate Blanchett, επέλεξε make up σε nude τόνους, ολοκληρώνοντας ισορροπημένα, την πληθωρική τουαλέτα Alexander McQueen που επέλεξε να φορέσει.

Make up σε ανοιξιάτικους τόνους από την Dakota Johnson, η οποία μας δείχνει πως αγαπά τις αφέλειες της. Η αλήθεια είναι πως της πάνε πολύ…

Nude, «ήσυχοι» τόνοι και στο μακιγιάζ της Emilia Clarke, οι οποίοι αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της πρωταγωνίστριας του Game of Thrones.

Ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων BAFTA, ήταν φυσικά αυτό της Julianne Moore, η οποία συνδύασε την ασπρόμαυρη Giorgio Armani τουαλέτα της, με ένα έντονο κραγιόν και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

H μελαχρινή ομορφιά της Alicia Vikander, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους φωτογράφους, ούτε φυσικά και από εμάς…

Κλασσική, στιλάτη και κομψή η Kate Winslet κινήθηκε στην ασφαλή επιλογή ενός έντονου κόκκινου κραγιόν, κρατώντας «καθαρό» το βλέμμα της, προσθέτοντας απλά την απαραίτητη ποσότητα μαύρης mascara.

Η Rooney Mara, πάντα εκκεντρική στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά και να τονίσει τα χείλη της με ένα κραγιόν σε πορτοκαλί απόχρωση.

Έντονες βλεφαρίδες, τονισμένα ζυγωματικά και ανάλαφρο boho chic χτένισμα από την Laura Whitmore.

Cat eye και έντονο eyeliner για την Saoirse Ronan, με ένα κραγιόν σε παστέλ ροζ απόχρωση.

Nude τόνοι make up και για την Olga Kurylenko,οι οποίοι τόνισαν ιδιαίτερα το old hollywood χτένισμά της.

photos:Glamour.com

The post Τα καλύτερα beauty looks των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA 2016 (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα