Τα hair trends που θα δεις παντού το 2017

14:12 4/4/2017 - Πηγή: iPop
Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνιση σου αλλά δεν ξέρεις τι; Συνήθως το πρώτο που σκεφτόμαστε μιας και έχει την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα είναι να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Αυτά είναι, λοιπόν τα hair trends που θα δεις παντού το 2017, σε περίπτωση που θες να περάσεις μια βόλτα από το κομμωτήριο.Τα πολύ ίσια μαλλιά

…εκείνα που αν έχει υγρασία έξω καλύτερα να μην τα επιχειρήσεις γιατί θα επανέρθουν

στο φυσικό τους πριν πεις κύμινο;!; Ναι αυτά λέμε! Τα μαλλιά πράσο, που λένε και στο χωριό μου! Μιας και όμως ο καιρός ανοίγει, τα πολύ ίσια μαλλιά είναι trend φέτος, απλά πρόσεξε να φαίνονται υγιή και όχι καμμένα από την υπερβολική θέρμανση. Χρησιμοποίησε conditioner και spray ενάντια της θέρμανσης.

Η ψηλή αλογοουρά

Όσο πιο ψηλά είναι η αλογοουρά τόσο το καλύτερο. Εκτός του ότι δίνει μια νότα κομψότητας στο στυλ σου, ταυτόχρονα κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται και πιο αδύνατο.

Flat μπούκλες

Όταν λέμε flat δεν εννοούμε τις «υπέροχες» κυματιστές μπούκλες που βλέπεις σε όλους τους γάμους το καλοκαίρι. Προσπάθησε να κάνεις πολύ ελαφριές μπούκλες χρησιμοποιώντας, όμως, την ισιωτική σου αυτή τη φορά για ένα πιο φυσικό look.

Πώς θα το κάνεις; Απλό, αφού έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου πιάσε μεγάλες τούφες και τύλιξε τες μία μία στο ισιωτικό σου, στη συνέχεια τράβα το ισιωτικό σαν να ξετυλίγει ςμία σερπαντίνα και είσαι έτοιμη!

Μακριές αφέλειες

Ήταν ήδη μόδα όλο το 2016 και παραμένουν και για το 2017. Για να τα πετύχεις, δεν χρειάζεται να κόψεις αφέλειες και να περιμένεις να μακρύνουν, αλλά ζήτησε από τον κομμωτή σου κάτι ενδιάμεσο σε φράντζα και αφέλεια, ή χρησιμοποίησε τον παλιό καλό τρόπο και δείξε του μία από τις φωτογραφίες παρακάτω.

Τα μαλλιά από τη μια μεριά

Ή αλλιώς αυτά που δεν είχες χρόνο να φτιάξεις και απλά παίζεις μαζί τους μεταφέροντας από τη μια μεριά στην άλλη. Αυτός όμως ο τρόπος δίνει όγκο στα μαλλιά σου κάνοντας τα απίστευτα ελκυστικά.

Το βρεγμένο look

Ναι αυτό που βλέπεις σε όλα τα εξώφυλλα και αναρωτιέσαι πως γίνεται να κυκλοφορεί κάποιος έτσι στο δρόμο. Χρησιμοποίησε μια γενναία δόση από αφρό και άπλωσε το από τη ρίζα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου.

Photos: harpersbazaar.com, pinterest.com

The post Τα hair trends που θα δεις παντού το 2017 appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα