Τα άστρα και τα ζώδια (23/8/2014)

09:32 23/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας όσον αφορά τους συνεργάτες σας, και ίσως και τον σύντροφό σας. Θα δοκιμαστούν οι μέθοδοι σας καθώς και οι διπλωματικές ικανότητες των συναδέλφων σας και του άλλου σας μισού. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις . Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε την παρορμητική συμπεριφορά, καθώς οι γύρω σας ίσως είναι επικριτικοί και λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους χωρίς να σκεφτούν. Αν κάποιος μιλήσει απρεπώς, μην αντιδράσετε και συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα –θα σας εκτιμήσουν περισσότερο.

Ταύρος

Τώρα που ο Ήλιος περνά από το ζώδιο

της Παρθένου, θα αναδυθούν βάρη του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να φροντίσετε τις καταστάσεις για τις οποίες είστε υπεύθυνοι. Πρέπει να μιλάτε γλυκά και να συμπεριφέρεστε όμορφα, καθώς έχετε καρμική ευθύνη απέναντι στους άλλους, και αυτή δημιουργεί τις στενές σας σχέσεις. Δείτε αυτή τη περίοδο σαν προνόμιο, να βγείτε έξω και να υποστηρίξετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε.

Δίδυμοι

Ήρθε η περίοδος να βουτήξετε στην κρυμμένη, εσωτερική σας σοφία και να ανακαλύψετε τους μικρούς θησαυρούς που κρύβετε μέσα σας. Όσοι από εσάς δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την εσωτερική γνώση, μπορούν ακόμα να ωφεληθούν, καθώς θα προσελκύσετε ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν στα βήματά σας. Όπως και να έχει είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τα μεταφυσικά, και καθώς η γνώση είναι δύναμη, ίσως είναι καλή ιδέα να διοχετεύσετε λίγη προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση.

Καρκίνος

Είναι περίοδος ευημερίας. Και οπωσδήποτε μια πολύ καλή μέρα για εσάς. Μία αναζωογονητική ασχολία θα φέρει μελλοντική επιτυχία . Οι δάσκαλοι, οι εραστές, οι φίλοι και οι σύμβουλοι είναι όλοι πιθανές πηγές υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εκμεταλλευτείτε την βοήθειά τους. Αν βρίσκεστε σε μία διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σας, τώρα είναι καλή στιγμή να ζητήσετε επαγγελματική καθοδήγηση.

Λέων

Αυτή τη περίοδο ίσως προβείτε σε κάποιες υπερβολές και σε περιττά έξοδα, ίσως αγοράζοντας κάτι που θα σας παρέχει άνεση ή ευχαρίστηση. Αν και μία αγορά αυτή τη περίοδο μπορεί να σας ανταμείψει, βεβαιωθείτε πως το έχετε συζητήσει σοβαρά με τα κοντινά σας πρόσωπα . Το νόημα εδώ είναι να μοιράζεστε τις ιδέες σας έτσι ώστε οτιδήποτε και αν αποφασίσετε να ευνοεί τους γύρω σας μαζί με εσάς.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, ήρθε η στιγμή να ωφεληθείτε από τους γύρω σας, ειδικά από τους μεγαλυτέρους σας, συμπεριλαμβάνοντας το αφεντικό σας και ανθρώπους εξουσίας. Ακολουθήστε τις συμβουλές τους κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, καθώς θα σας εμπνεύσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Θα βρεθείτε στη θέση να κερδίσετε τις πηγές που χρειάζεστε για να κάνετε μία ανακαίνιση ή να αγοράσετε κάποια έπιπλα.

Ζυγός

Αυτή τη περίοδο, ο Ήλιος σας δίνει την ανάγκη να υποστηρίξετε το άμεσο περιβάλλον σας, και υπάρχει πιθανότητα να λάβετε και εσείς υποστήριξη και βοήθεια σαν αντάλλαγμα. Όμως, ίσως δυσκολευτείτε να δεχτείτε αυτά τα αγαθά. Η ανεξάρτητη φύση σας και η επιθυμία για ελευθερία ίσως μπουν στην άκρη κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας καθώς θα μάθετε να δέχεστε και να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας για οτιδήποτε έρθει στο δρόμο σας. Μην μπερδεύετε την γενναιοδωρία των γονέων σας με πνίξιμο.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα μπορέσετε να κοιτάξετε τις καταστάσεις από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες. Με αρκετή σκληρή δουλειά, μπορείτε να πετύχετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και να εμβαθύνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Να θυμάστε πως η δύναμη του δέντρου καθορίζεται από την ποιότητα της ρίζας του. Έτσι είναι σημαντικό να φροντίζετε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, και είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε αυτοπεποίθηση στις εγκόσμιες αναζητήσεις σας.

Τοξότης

Διατηρήστε την αριστοκρατική, προσεκτική σας συμπεριφορά απέναντι στις γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτά που θέλετε. Υπάρχει πιθανότητα να πάρετε λάθος δρόμο πνευματικά αν δεν χειριστείτε έξυπνα τις πιθανότητες που σας προσφέρονται και αφορούν τον οικονομικό και τον υλικό τομέα. Αν και υπάρχει πιθανότητα να προσελκύσετε μία καλύτερη οικονομική κατάσταση προς το μέρος σας, να θυμάστε την ευγενική επίδραση του Ήλιου όταν ταξιδεύει μέσα από την Παρθένο.

Αιγόκερως

Αυτή τη μέρα θα εστιάσετε περισσότερο στη μάθηση και στην ανάπτυξη ικανοτήτων που θα σας βοηθήσουν να ωφεληθείτε οικονομικά . Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο δύναμη, πράγμα που σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας να ομορφύνετε το περιβάλλον . Είναι καλή περίοδος να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να βρείτε τρόπους για να έχετε μεγαλύτερη άνεση. Διατηρήστε την ισορροπία με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται προσοχή, αλλιώς, ίσως καταλήξετε να έχετε πολλά μόνο σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα χρειαστείτε όλη σας τη δύναμη για να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι, καθώς οι άλλοι δεν θα μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με εσάς και ίσως προβάλλουν αντιστάσεις στα σχέδιά σας. Ήρθε η στιγμή να επιμείνετε. Αν έχετε σκεφτεί διεξοδικά τον προορισμό σας και είστε σίγουροι πως έχετε πάρει τη σωστή απόφαση, μην αφήσετε την αντίσταση αυτή να σας αλλάξει γνώμη.

Ιχθείς

Η διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί έξοδα, απώλεια, αλλά ταυτόχρονα άνεση, ικανοποίηση και ελευθερία. Όλα εξαρτώνται από την συμπεριφορά σας απέναντι στο σώμα, το μυαλό και τη ψυχή σας. ίσως αναζητήσετε ικανοποίηση και άνεση, και θα είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε για αυτά, καθώς η άνεση και η διασκέδαση δεν έρχονται χωρίς κόστος. Θα ήταν σοφό να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του σώματός σας και στις ανάγκες της ψυχής σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (23/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα