Τα άστρα και τα ζώδια (22/8/2014)

09:30 22/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μην σας πιάνει σήμερα η πολυλογία σας, γιατί καλό είναι κάποια πράγματα να μένουν σε στενό οικογενειακό κύκλο και να μην δημοσιοποιούνται. Η πνευματική ένταση που σας διακατέχει μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργική απελευθέρωση αλλά και σε απόρριψη των απόψεων σας στη δουλειά.

Ταύρος

Απαισιοδοξία και περιορισμοί μπορεί να σας χαλάσουν τη σημερινή ημέρα. Βέβαια ίσως όχι συγκεκριμένη αιτία. Θα έχετε ισχυρό το αίσθημα της γενετήσιας πράξης σε πολλούς από εσάς. Αν οι συνθήκες γύρω σας το ευνοούν, απολαύστε το ελεύθερα. Προσέχετε μόνο σήμερα στην εργασία σας αλλά και στη σχέση σας, το

έντονο πάθος έχει και αρνητικές εκφράσεις πέρα από τις θετικές.

Δίδυμοι

Σήμερα πολύ πιθανό να έχετε πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς σας . Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη και να προέρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε. Οι φίλοι σας μπορεί να σταθούνε εμπόδιο σε κάποιες επιδιώξεις σας. Το αν είναι για καλό η κακό, θα το δείτε στη συνέχεια. Δείξτε αποφασιστικότητα στην εργασία και αναφορικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, μόνο αν είστε σίγουροι ότι είναι εφαρμόσιμα.

Καρκίνος

Έντονη μυστικοπάθεια θα σας χαρακτηρίζει σήμερα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και φροντίστε να ξεπεράσετε τους ενδόμυχους φόβους σας. Αν και μέσα σας δεν είστε τόσο σίγουροι για τις δυνατότητες σας κάτι σας προτρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά και με ενθουσιασμό. Μπορείτε σήμερα να κάνετε κάποιες βελτιώσεις σε θέματα που αφήνατε να σας ταλαιπωρούν. Αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά .

Λέων

Η καλή διάθεση και ο δυναμισμός που θα σας χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα μπορεί να σας φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάποια τριβή με άτομο μεγαλύτερο από εσάς ή συγγενικό μπορεί να σας στεναχωρήσει. Εξετάστε όμως αν έχει δίκιο ο άλλος ή εσείς και μην παρασύρεστε από τον συναισθηματισμό σας. Κάποια ανησυχία για τα οικονομικά σας και ενδεχομένως κάποια έξοδα για το σπίτι θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Αν μπορείτε, αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές σήμερα και μεταθέστε τις για την άλλη εβδομάδα. Η κρίση σας στον σωστό χειρισμό της τσέπης σας δεν είναι και η καλύτερη. Επίσης αποφύγετε τις επιπόλαιες κουβέντες αλλά και τις άσκοπες μετακινήσεις, παρά τη διάθεση σας για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές. Οι μέρες δεν σας ευνοούν.

Ζυγός

Αν η σημερινή ημέρα σας φέρει αντιμέτωπους με τα αδέρφια σας ή την οικογένεια σας στο σύνολο της και χρειαστεί να συζητήσετε μαζί τους για προβλήματα και θέματα αδιεκπεραίωτα, φροντίστε να είστε μετρημένοι και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώστε αργότερα.

Σκορπιός

Σύντροφος ή συνεργάτης που έχει αυτήν περίοδο το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του και δεν ξελογιάζεται από τον Άρη όπως εσείς, θα σας φανεί πολύ χρήσιμος και θα ανοίξει τους ορίζοντες σας αν του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Αυτήν η μέρα κλείνει με ευχάριστη διάθεση από την πλευρά σας και με αισθήματα αγάπης και δημιουργικότητας.

Τοξότης

Το σπίτι και οι άμεσοι συγγενείς σας είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν τη σημερινή ημέρα. Οι υπερβολές στη συμπεριφορά τους ή ακόμα και στις προσδοκίες σας μπορεί να σας απογοητεύσουν και να σας απομακρύνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση, γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με πολλές προϋποθέσεις και κοινωνικότητα, αλλά στην πορεία κάτι θα σας ΄΄χαρίσει΄΄ και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Η ευαισθησία και η δοτικότητα σας θα βρίσκονται σήμερα στον έβδομο ουρανό. Συγκροτηθείτε και συγκεντρωθείτε για να μην προσγειωθείτε απότομα από την κυνικότητα των γύρω σας.

Υδροχόος

Πολύ πιθανό σήμερα να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας αλλά και αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αν δεν σταθείτε εριστικοί και βιαστικοί για επιπόλαια συμπεράσματα με όσους εργάζονται γύρω σας. Απαιτούνται συγκροτημένη σκέψη και πειθαρχία.

Ιχθείς

Σήμερα θα έχετε έντονη διάθεση να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τις επαναλαμβανόμενες καταστάσεις και μπορεί να σας οδηγήσει από το να κάνετε κοπάνα από τη δουλειά έως στο να ταξιδέψετε νοερά. Αν εργάζεστε, είναι πιθανό να σας τύχει κάτι καλό. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (22/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα