Ο μπουταρης δεν θελει να παει στο αεροδρομιο για να υποδεχθει σαμαρα και τσιπρα

08:57 22/8/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ...
Σε δίλημμα βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης αν θα πρέπει να πάει ή όχι στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τόσο τον Πρωθυπουργό όσο (μία εβδομάδα αργότερα) και τον αρχηγό...
της αξιωματικής
αντιπολίτευσης. «Εγώ θα ήθελα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, όταν έλθουν στην πόλη μου, να με επισκεφθούν στο δημαρχείο, έτσι όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις, και όχι να τρέχει ο δήμαρχος σε αεροδρόμια να τους υποδεχθεί. Ευνουχίζουν έτσι την τοπική αυτοδιοίκηση» λέει ο Γ. Μπουτάρης όπως αποκαλύπτει σήμερα ο "Βηματοδότης" και προφανώς έχει δίκιο αφού ακόμη παραμένουν στη μνήμη του οι... σικ υποδοχές που έκανε ο Π. Ψωμιάδης στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Εως και βιβλία του χάριζε στην πίστα του αεροδρομίου.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Γ. Μπουτάρης δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος με τα όσα συμβαίνουν κάθε χρόνο με τη ΔΕΘ. «Μας κολακεύουν ότι δήθεν είμαστε συμπρωτεύουσα, ανεβαίνουν στην πόλη μας, αλλά δεν κάνουν καμία εξαγγελία για εμάς. Ανακοινώνουν οικονομικά θέματα τα οποία κανονικά θα έπρεπε να ανακοινώνουν στη Βουλή. Αν ήθελαν πραγματικά να δώσουν την πρέπουσα σημασία στην πόλη μας, θα έπρεπε να μας παρουσιάσουν (αν το έχουν) το πρόγραμμα προβολής κάθε μορφής τουρισμού και να το εντάξουν στο κυβερνητικό τους πρόγραμμα. Να μας παρουσιάσουν επίσης τα έργα υποδομής για τη Θεσσαλονίκη. Διαφορετικά τι έρχονται να μας πουν;». Ο δήμαρχος δεν ξεχνά ότι από την πόλη του και με την ευκαιρία της ΔΕΘ είχαν εξαγγελθεί τα πιο βαριά «χαράτσια» που προέβλεπε το Μνημόνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα