ΣΥΡΙΖΑ: «Δε λάβαμε ποτέ προτάσεις για το ασφαλιστικό από την Νέα Δημοκρατία»

18:06 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του ομιλία στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει πως το κόμμα του έχει τις δικές του προτάσεις για το ασφαλιστικό, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως ουδέποτε τις έχει λάβει.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, τόνισε:

Δεν ασχολούμαστε με την μικρόψυχη και κακόβουλη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

που χαίρεται να διατυμπανίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, προκειμένου να εξυπηρετήσει μικροπολιτικές πρακτικές.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα περιμένουμε τις προτάσεις της ΝΔ για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό. Αντ’ αυτού, η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιλέγει διά του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, να καταγγέλλει τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και των Εμπόρων που προσέρχονται στη συζήτηση και συναινούν να βάλουν πλάτη στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος. Η ΝΔ λειτουργεί χαιρέκακα απέναντι στην πρόοδο της χώρας».

Τι άλλο είπε ο κ.Φάμελλος;

Εστίασε στη συνεργασία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον χώρο της εργασίας και της εργοδοσίας και δήλωσε:

Έχουμε επιλύσει την πρόταση για το σύνολο των θεμάτων των μισθωτών και των συνταξιούχων, αλλά και για το 80% του χώρου των ελεύθερων επαγγελματιών. Αυτό αποδεικνύει ότι η χώρα έχει τη δυνατότητα και να συζητά και να συμφωνεί. Το επικείμενο νομοσχέδιο εξασφαλίζει, μέσω της προσωπικής διαφοράς, την κάλυψή τους. Δεν θα έχουμε, λοιπόν, μειώσεις στις συντάξεις, για κανένα λόγο.

Κλείνοντας τη συνέντευξη του αναφέρθηκε στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο μήνα σημειώνοντας:

Ο μέσος χρόνος αναμονής ενός επενδυτικού φακέλου επί των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν 29 μήνες! Οι υποθέσεις προ-εγκεκριμένων ιδιωτικών επενδύσεων σε εκκρεμότητα, πάνω από 6.300. Επί πολλά χρόνια δηλαδή πάνω από 5,5 δις ευρώ που προορίζονταν για ιδιωτικές επενδύσεις παρέμεναν παγωμένα.

The post ΣΥΡΙΖΑ: «Δε λάβαμε ποτέ προτάσεις για το ασφαλιστικό από την Νέα Δημοκρατία» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα