Συντριβή αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας | Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες (Photos)

07:39 27/7/2017 - Πηγή: iPop

Συνετρίβη το αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο αγνοούνταν απ’ το βράδυ της Τετάρτης, με τους δύο επιβαίνοντες να βρίσκουν, δυστυχώς, τον θάνατο.

Συγκεκριμένα, τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους εντοπίστηκαν στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από την Λάρισα, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα από ιδιώτη, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την Πυροσβεστική.

Στο ίδιο σημείο, οι Αρχές βρήκαν και τις σορούς των δύο επιβατών, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες Αρχές αναζητούσαν για ώρες το αεροσκάφος, με την επιχείρηση εντοπισμού να είναι δύσκολη λόγω της νύχτας και του μικρού μεγέθους του αεροπλάνου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.

Η οικογένεια της Αερολέσχης θρηνεί τα δύο θύματα. Ο ένας επιβάτης ήταν απόστρατος της αεροπορίας, πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών και μέλος της Αερολέσχης Λάρισας, ενώ ο δεύτερος ήταν εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Και οι δύο κατάγονταν απ’ την Αμφιλοχία κι ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Tονίζεται ότι τα αίτια της τραγωδίας θα διερευνηθούν από κλιμάκιο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, το οποίο αναμένεται στο σημείο του συμβάντος το μεσημέρι.

Photos: larissanet.gr, INTIME NEWS /ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

The post Συντριβή αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας | Νεκροί| Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα