Τσίπρας: Εύχομαι στον κ. Βαρουφάκη καλές πωλήσεις στο βιβλίο του

20:12 26/7/2017 - Πηγή: iPop

Απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώνοντας πως όσα λέει στο βιβλίο του ήταν ήδη γνωστά, ενώ του ευχήθηκε καλές… πωλήσεις στο βιβλίο του.

«Τι απ΄όλα αυτά δεν έχει ειπωθεί;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha,

προσθέτοντας ότι «πήγαμε συλλογικά σε εκλογική αναμέτρηση».

Ο ίδιος συνέχισε ν’ απορεί γιατί ο κόσμος εκπλήσσεται με τα όσα γράφει ο κ. Βαρουφάκης και συμπλήρωσε πως του κάνει εντύπωση γιατί ο κ. Βαρουφάκης που θέλει να κάνει καριέρα σαν συγγραφέας, μετέφρασε στα ελληνικά το βιβλίο, το οποίο υπάρχει εδώ και 3-4 μήνες.

3 εφημερίδες αποφάσισαν ταυτόχρονα να έχουν το ίδιο ρεπορτάζ για σημεία του βιβλίου του κ. Βαρουφάκη, που ήταν ήδη γνωστά γιατί το βιβλίο υπήρχε εδώ και μήνες. Προσπαθούν να φτιάξουν το κλίμα για αλλαγή της ατζέντας

«Εγώ θα πω ένα πράγμα και δεν θα ξαναμιλήσω για τον κ. Βαρουφάκη», τόνισε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας: «Το α’ εξάμηνο του 2015 δώσαμε μια μάχη, ήταν μια μάχη της Κυβέρνησης και του ελληνικού λαού και είναι καταγεγραμμένη μαι πολύ σημαντική εξέλιξη. Είναι πολύ σημαντική για να την ευτελίζουμε με το διογκωμένο «εγώ» οποιουδήποτε».

Ο ίδιος έκλεισε το σχόλιό του για τον κ. Βαρουφάκη, ευχόμενός του καλές πωλήσεις:

Εγώ θέλω να ευχηθώ καλές πωλήσεις στον κ. Βαρουφάκη. Η Ιστορία έχει καταγράψει και αποδείξει τα πάντα

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αυτό είναι πιο ήρεμο Καλοκαίρι

The post Τσίπρας: Εύχομαι στον κ. Βαρουφάκη καλές πωλήσεις στο βιβλίο του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα