Συνελήφθη για ψευδή απειλή βόμβας ο άντρας που έσπειρε τον πανικό στο Άμστερνταμ

20:17 1/1/2016 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη για ψευδή απειλή βόμβας τελικά ο 29χρονος Βρετανός ο οποίος έσπειρε τον πανικό στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ την Πρωτοχρονιά.

Αξίζει να τονιστεί πως η ταυτότητα του δράστη δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα και όπως, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ολλανδικής συνοριακής αστυνομίας Έρικ Φερμόιλεν δεν είχε στην πραγματικότητα μαζί του βόμβα.

Τι συνέβη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ;

Πανικός δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία,

όταν άντρας απείλησε για βομβιστική επίθεση.

Το περιστατικό εξελίχθηκε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά κι άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του Terminal 3, φωνάζοντας δυνατά πως κρατάει εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος πρόκειται να εκραγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ειδησεογραφικών δικτύων, το περιστατικό πανικόβαλε τους ταξιδιώτες που βρισκόντουσαν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, την ώρα εκείνη, ενώ λίγο αργότερα οι δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου, διέταξαν την εκκένωση του Terminal 3 για αρκετή ώρα.

Οι αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου Schiphol , κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα που φώναζε πως κρατάει βόμβα, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν προς ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου, όπου και αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέχρι να διευκρινιστούν τα κίνητρα του.

The post Συνελήφθη για ψευδή απειλή βόμβας ο άντρας που έσπειρε τον πανικό στο Άμστερνταμ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα