Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το hot spot των Διαβατών

11:06 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Τις κινητοποιήσεις κατά του hot spot των Διαβατών συνεχίζουν και την Τετάρτη οι κάτοικοι των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου.

Οι οργισμένοι κάτοικοι που τάσσονται κατά της ολοκλήρωσης του hot spot των Διαβατών μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την Τρίτη, αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 τα μέλη του συντονιστικού κατοίκων των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου αναμένεται να βρεθούν, στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας.

Αξίζει να τονιστεί πως την Τρίτη, έφτασαν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών της Χίου και φόρεσαν τα ειδικά βραχιολάκια τους οι πρώτοι 70 πρόσφυγες.

Η Κομισιόν δείχνει ικανοποιημένη από τη πορεία των εργασιών στα hot spots και όπως επιβεβαίωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Το προσφυγικό κέντρο στην Κω θα είναι έτοιμο στις επόμενες πέντε ήμερες, ως τέλος του μήνα, εξαιτίας των αντιδράσεων».

Το υπουργείο Παιδείας ζητά από τους μαθητές να αγκαλιάσουν τους πρόσφυγες. Όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός, Ν. Φίλης δεν επιτρέπεται οι μαθητές να κάνουν πορείες κατά των hot spots, ενώ, παράλληλα αναφέρθηκε σε ενίσχυση του ανθρωπιστικού χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

The post Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το hot spot των Διαβατών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα