Συναγερμός στη Σρι Λάνκα- Αγνοούνται 200 οικογένειες- Photos

11:29 18/5/2016 - Πηγή: iPop

Πανικός επικρατεί στη Σρι Λάνκα όπου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των κατολισθήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί αγνοούνται 200 οικογένειες.

Όπως τονίζουν τα διεθνή Μέσα η κατολίσθηση στην Aranayake ήταν πολύ δυνατή ενώ για τρεις μέρες σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό η καταρρακτώδης βροχή συνεχίζεται.

ALERT – First look at the #landslide in #Aranayake. Rescue teams reaching village. Over 200 families missing #lka pic.twitter.com/DL7Wec6c9L

Sri Lanka Red Cross (@SLRedCross) May 18, 2016


Σύμφωνα με ανάρτηση του Ερυθρού Σταυρού η κατολίσθηση έθαψε δεκατρία μέχρι στιγμής άτομα ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Κυβέρνησης ο αριθμός των νεκρών λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναμένεται να αυξηθεί.

ALERT – 13 bodies recovered so far from #Aranayake #Lanslide. More pics from Siripura village. #lka pic.twitter.com/dIbO5C2gH2

— Sri Lanka Red Cross (@SLRedCross) May 18, 2016

Ο εκπρόσωπος του Κέντρου διαχείρισης καταστροφών, Pradeep Kodippili, δήλωσε την Τετάρτη ότι τα άτομα έχουν θαφτεί από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν την Τρίτη το βράδυ και πρόσθεσε πως τα χωριά που έχουν πληγεί περισσότερο βρίσκονται περίπου 72 χιλιόμετρα (45 μίλια) από την πρωτεύουσα, το Κολόμπο.

Η μετεωρολογική υπηρεσία έχει προβλέψει ακόμα περισσότερη βροχή και θαλασσοταραχή.

The post Συναγερμός στη Σρι Λάνκα- Αγνοούνται 200 οικογένειες- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
lka
Τυχαία Θέματα