Συμβουλές της τελευταίας στιγμής για να είσαι όμορφη και λαμπερή το Πάσχα

19:57 29/4/2016 - Πηγή: iPop

Το φετινό Πάσχα τρέχεις και δεν φτάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις πολλές και ο χρόνος λιγοστός. Μην αγχώνεσαι! Είσαι αρκετά όμορφη για να ανησυχείς τόσο για την εμφάνιση του και πίστεψε μας αν διαθέσεις μόνο λίγα λεπτά και επιστρατεύσεις το γούστο σου θα είσαι για ακόμα μια φορά ξεχωριστή. Συλλέξαμε, λοιπόν, συμβουλές της τελευταίας στιγμής έτσι ώστε να μαγνητίσεις τα βλέμματα και σου τις παρουσιάζουμε.

Μικρά tips
για να μαγέψεις τους πάντες το Πάσχα:

Επιστράτευσε το καλύτερο χαμόγελο σου: Το παν είναι η διάθεση και η θετική ενέργεια και εσύ την έχεις. Χαμογέλα, λοιπόν, και κανείς δε θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Μην κάνεις υπερβολές: Επέλεξε ένα κομψό ρούχο που ξέρεις πως σε κολακεύει και βάλε το. Μην το παρακάνεις με στόχο να ξεχωρίσεις. Η απλότητα σου θα κερδίσει τους πάντες.

Επέλεξε να τονίσεις μόνο ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σου: Ειδικά το βράδυ της Ανάστασης μπορείς λόγω ημέρας να βάλεις με χαρά το κόκκινο κραγιόν σου. Αν πάλι δε θες μπορείς να τονίσεις μόνο τα μάτια σου με κάποια έντονη σκιά.

Πως να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Αν το βάψιμο σου είναι έντονο μπορείς απλά να ισιώσεις ή ακόμα και να πιάσεις μια κοτσίδα τα μαλλιά σου.

The post Συμβουλές της τελευταίας στιγμής για να είσαι όμορφη και λαμπερή το Πάσχα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα