Συμφωνούν ότι διαφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, πόλεμος ανακοινώσεων

21:01 31/1/2016 - Πηγή: iPop

Σε ένα σημείο φέρεται να συμφωνούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, ότι διαφωνούν στα πάντα.

Τα δύο κόμματα επιδίδονται σε πόλεμο ανακοινώσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο, χέρι-χέρι η ΝΔ με την ακροδεξιά.

Σε αυτήν αναφέρει ότι η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό. Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας

ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α. καταλήγει η ανακοίνωση.

Απαντώντας η ΝΔ κάνει λόγο για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ που μετά τις 10 Ιανουαρίου «δεν κρύβεται και χτυπάει κόκκινο».

Όπως τονίζει η Συγγρού, «ο πανικός ξεκίνησε με προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και συνέχισε με γκρίζες διαρροές και ύβρεις».

«Σήμερα κατεβαίνουν ακόμα ένα σκαλί. Επιχειρούν να ταυτίσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ως η μετριοπαθής, δημοκρατική και μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας δε θα τους ακολουθήσουμε. Την κατηφόρα τους την κρίνουν οι πολίτες που δεινοπαθούν από την πολιτική τους ανεπάρκεια», καταλήγει η Συγγρού.

The post Συμφωνούν ότι διαφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, πόλεμος ανακοινώσεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα