Συλλήψεις υπόπτων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

15:31 22/3/2016 - Πηγή: iPop

Οι βελγικές αστυνομικές αρχές, προχώρησαν σε συλλήψεις υπόπτων, που φέρονται να συνδέονται με τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή δημοσιογραφικά δίκτυα, οι αρχές της βελγικής αστυνομίας συνέλαβαν δύο άντρες ως ύποπτους

για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει εκκενωθεί και ο ολλανδικό σιδηροδρομικός σταθμός Χούφντορπ , όπου και συνελήφθη ένας ύποπτος, ο οποίος επέβαινε σε τρένο, το οποίο είχε ξεκινήσει από τις Βρυξέλλες με προορισμό το Σίφολ της Ολλανδίας.

Σημειώνεται πως οι αρχές ασφαλείας των Βρυξελλών, πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες σε σπίτια σε όλη την περιοχή των Βρυξελλών, όπου νωρίτερα το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε διπλό τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο σύμφωνα με την υπουργό Υγείας του Βελγίου, Maggie de Block, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 34 άτομα και να τραυματιστούν ακόμα 136.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, το παλάτι στο κέντρο των Βρυξελλών έχει εκκενωθεί, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το αν το βασιλικό ζεύγος βρισκόταν στα ανάκτορα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι αρχές του Βελγίου, έχουν ζητήσει από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωση, να σταματήσουν την αναμετάδοση πληροφοριών που σχετίζονται με τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό υπόπτων, που σχετίζονται με τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

photo:mirror.uk

The post Συλλήψεις υπόπτων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα