Στη φυλακή δύο από τους συλληφθέντες για διακίνηση προσφύγων στην Ιταλία από το Μεσολόγγι

14:42 22/3/2016 - Πηγή: iPop

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση διακίνησης προσφύγων από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στην Ιταλία.

Να σημειωθεί πως οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών στην Ιταλία από την αερολέσχη Μεσολογγίου ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου.

Οι δύο από τους έξι κατηγορούμενους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο 43χρονος

Ιρακινός και ο 57χρονος πιλότος και ξάδελφος του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αυτοί είναι οι δύο εγκέφαλοι του κυκλώματος.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, εκτός από τα 200.000 ευρώ εγγύηση απαγορεύεται να βγει από τη χώρα και οφείλει να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν επίσης και στο δεύτερο πιλότο ο οποίος, όμως, καλείται να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενους αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα. Ο πρώτος καλείται να πληρώσει και εγγύηση 5.000 ευρώ.

The post Στη φυλακή δύο από τους συλληφθέντες για διακίνηση προσφύγων στην Ιταλία από το Μεσολόγγι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα