Ελεύθεροι οι γονείς της μικρής Μαρίας- Αναβολή της δίκης τους

16:28 4/5/2016 - Πηγή: iPop

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά την Τετάρτη οι γονείς της 4χρονης Μαρίας καθώς η δίκη τους ορίστηκε πως θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Το μικρό κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ενώ την Πέμπτη οι γονείς της θα συναντηθούν με κοινωνικό λειτουργό τον οποίο έχει ορίσει το δικαστήριο.

Βέβαια, τα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση του 4χρονου κοριτσιού παραμένουν.

Να θυμίσουμε πως η μικρή Μαρία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα από το Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε μετά από

20 περίπου ώρες και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο Χαϊδάρι.

Οι γονείς υποστήριξαν ότι άφησαν το παιδί μόνο του για ελάχιστο χρόνο και πως κάποιος τους το άρπαξε.

Να τονισθεί πως το μέλλον του παιδιού αναμένουν να αποφασίσουν ο εισαγγελέας ανηλίκων μαζί με τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους παιδοψυχολόγους.

H Εισαγγελέας Ανηλίκων, με εντολή της οποίας η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, αναμένει τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων και των παιδιάτρων.

Ο δικηγόρος των γονιών του 4χρονου κοριτσιού, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε:

Αυτό που συνέβη στους γονείς του παιδιού θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, και το παιδί το έχασαν από τα μάτια τους για ένα δευτερόλεπτο

Η Φωτεινή Δημήτριου η οποία εντόπισε την μικρή Μαρία επιμένει πως κάποιος την κρατούσε και πήρε την απόφαση να την αφήσει καθώς φοβήθηκε μετά τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα.

Ο παππούς του κοριτσιού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως το παιδί άρπαξε κάποιος Ρομά, με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση πριν από λίγες ημέρες.

The post Ελεύθεροι οι γονείς της μικρής Μαρίας- Αναβολή της δίκης τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα