Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη

08:38 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Έναν χρόνο μετά το θάνατο του άτυχου παιδιού, Βαγγέλη Γιακουμάκη, συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φέρεται να είχε πει σε φίλο του δύο μόλις μέρες πριν την εξαφάνισή του: «Ο… δεν ήθελε ούτε καν να μιλάω. Και όταν μιλούσα με κορόιδευε και ήθελε να με βλέπει στο πάτωμα να υποφέρω χωρίς να μου δίνει βοήθεια».

Τα στοιχεία δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος». Η εφημερίδα κάνει λόγο για ύποπτα στοιχεία

όπως είναι η προσπάθεια για απόκρυψη από φοιτήτρια Γαλακτοκομικής ενός σκληρού δίσκου, ανώνυμης επιστολής που έλεγε «έχω βίντεο που δείχνει τι του κάνατε πριν το τέλος του», βίντεο με βασανιστήρια κι επιθέσεις.

Ακόμα και λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή του, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεφτε θύμα επιθέσεων και βασανιστηρίων.

Μάρτυρας καταθέτει για επίθεση που έγινε στις 23/1/2015:

«Το βράδυ άκουσα φασαρία. Εμαθα ότι οι… χτυπούσαν τον Βαγγέλη. Κάποια στιγμή που πήγε να ξεφύγει ο… του πέρασε μια μπλούζα στο λαιμό και τον τράβηξε ξανά μέσα στο δωμάτιο όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός. Ο καβγάς άρχισε από την ώρα που ακούστηκε ο Βαγγέλης να λέει ‘‘αφήστε το πορτοφόλι μου και το κινητό μου κάτω’’. Την επόμενη μέρα ρώτησα γιατί τον χτυπούσαν και μου απάντησαν ‘‘ο Βαγγέλης πέρυσι έκανε πολλά και μιλούσε πολύ, καιρός ήταν’’. Το ίδιο βράδυ άκουσα ξανά ήχο από σφαλιάρα και τον Βαγγέλη να λέει ‘‘άσε με ήσυχο, φύγε, μη με πειράζεις’’»

Σημειώνεται τέλος, πως 18 Γενάρη με 3 Φλεβάρη ήταν στην σχολή ο Κρητικός ο οποίος έκανε τραμπουκισμούς στον Βαγγέλη και ο οποίος είχε αποφοιτήσει, οπότε δεν είχε λόγο να βρίσκεται στην σχολή. Ο Βαγγέλης δυο μέρες πριν το τραγικό τέλος είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό του όταν έμαθε για την παρουσία του Κρητικού.

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα