Συγκλονιστικές στιγμές: Μετέδιδε Live τη φωτιά στον πύργο στο Λονδίνο μέσα απ’ το διαμέρισμά της | Video

10:54 15/6/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video, το οποίο μετέδιδε Live μια γυναίκα στο Facebook ενώ ήταν εγκλωβισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Grenfell Tower, όσο το κτίριο καιγόταν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν να κατασβέσουν την φωτιά και να εκκενώσουν τα διαμερίσματα.

Η 30χρονη Rania Ibraham βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ έξω η φωτιά έκαιγε και ο διάδρομος είχε γεμίσει καπνούς.

Μια

φωνή στο video ακούγεται να λέει: «Δεν θα σου κάνει καλό να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θα μπορείς να ανασάνεις. Έχεις παιδιά. Ούτε αυτά θα μπορούν να ανασάνουν» .

Τελικά, βλέπουμε τη γυναίκα ν’ ανοίγει με θάρρος της πόρτα της προκειμένου να μπουν στο διαμέρισμά της ένοικοι που είχαν εγκλωβιστεί στον διάδρομο και βρίσκονταν μέσα στους καπνούς.

Στο τέλος του video, η γυναίκα βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει: «Βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ».

Παραμένει άγνωστο εάν η γυναίκα έχει βρεθεί ζωντανή, αγνοείται ή είναι ανάμεσα στα θύματα.

Photo: Telegraph

The post Συγκλονιστικές στιγμές: Μετέδιδε Live τη φωτιά στον πύργο στο Λονδίνο μέσα απ’ το διαμέρισμά της | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα