Στρώμα γυμναστικής για το μωρό

14:01 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Το να έχεις ένα στρώμα γυμναστικής για το μωρό σου είναι άκρως απαραίτητο, γιατί όμως να πας να δώσεις μία περιουσία και να μην το φτιάξεις μόνη σου με απλά υλικά και τα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού σου;

Η κατασκευή χρειάζεται λίγα υλικά, υπομονή και αγάπη!

Τι θα χρειαστείς:2 χουλα χουπςΎφασμαπλαστικά κουμπιάΡαπτομηχανήΚορδέλαΠαιχνίδιαΣτρώμα γυμναστικήςΠως θα το φτιάξεις:

Βάλε το ένα από τα δύο χούλα χουπς, πάνω στο στρώμα γυμναστικής και το ύφασμα σου -το οποίο είναι διπλωμένο στη μέση- και σχεδίασε τον εξωτερικό κύκλο μ ένα μολύβι ώστε να τα κόψεις με το κοπίδι σου σ αυτό το μέγεθος.

Ράψε τα 3 στρογγυλά κομμάτια υφάσματος σου, βάζοντας ένα κομμάτι ύφασμα, το κομμάτι από το στρώμα και το δεύτερο κομμάτι υφάσματος, έχοντας το χούλα χουπ ανάμεσα τους. Μόλις έφτιαξες τη βάση για το στρώμα γυμναστικής για το μωρό σου!

Κόψε το δεύτερο χούλα χουπ στη μέση και άνοιξε λίγο τα δύο κομμάτια πλαστικού, τα οποία έχεις ξεγυμνώσει από το πλαστικό περίβλημα τους.

Υπολόγισε το μήκος και τη διάμετρο των δύο κομματιών και ράψε σφιχτά γύρω τους ύφασμα ώστε να καλυφθεί το πλαστικό. Σε κάθε κομμάτι, το οποίο πλέον είναι ντυμένο με ύφασμα, Ράψε 4 κομμάτια κορδέλας, τα οποία θα αξιοποιηθούν σαν κρίκοι για τα παιδικά παιχνίδια που θα κρέμονται!

Κόψε 4 μικρά κομμάτια υφάσμτος και ράψε την πλευρά από τα πλαστικά κουμπιά που κουμπώνουν μέσα στο άλλο κομμάτι. Στη συνέχεια ράψε αυτά τα υφάσματα στις 4 άκρες από τα κομμάτια του χούλα χουπ, έτσι ώστε το κουμπί να είναι στην κούφια άκρη του πλαστικού.

Κόψε 4 ορθογώνια κομμάτια από το ύφασμα που σου έχει περισσέψει και στις άκρες τους ράψε τις άλλες πλευρές από τα πλαστικά κουμπιά. Αυτά τα ορθογώνια κομμάτια πρέπει να τα ράψεις πάνω στα 4 σημεία του ορίζοντα όπου θα κουμπωθούν τα 2 κομμάτια του χούλα χουπ ώστε να μείνουν σταθεροποιημένα πάνω στο στρώμα γυμναστικής για το μωρό σου!

Βάλε το ένα κομμάτι χουλα χουπ σταυρώτά με το άλλο κομμάτι, κούμπωσε τα κουμπιά στη βάση του στρώματος και δέσε την ένωση τους με την κορδέλα που επέλεξες, φτιάχνοντας έναν όμορφο φιόγκο! (πρόσεξε να μην περισσεύει πολύ κορδέλα στην άκρη γιατί μπορεί να την τραβήξει το μωρό σουκαι να λυθεί η κατασκευή!)

Κρέμασε από τους υφασμάτινους κρίκους τα παιχνίδια του μωρού σου και η κατασκευή σου είναι έτοιμη!

Photos: thoughtsandthimbles.blogspot.com

The post Στρώμα γυμναστικής για το μωρό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα