Στον ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου

08:29 27/5/2016 - Πηγή: iPop

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος έχει σε βάρος του κατηγορίες για τουλάχιστον πέντε επιθέσεις σε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας απ’ την Τετάρτη, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, λέγοντας πάντως πως σκοπός του δεν ήταν να βιάσει τις γυναίκες αλλά απλώς να τις αγγίξει. Για τον ίδιο ο λόγος που τον οδήγησε στις πράξεις τους ήταν πρόσφατη ερωτική του απογοήτευση.

Την ίδια στιγμή όμως η

υπόθεση περιπλέκεται ακόμα παραπάνω μετά τον εντοπισμό της νεκρής Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ο «δράκος» θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της διότι βρέθηκε σε υπόγειο σούπερ μάρκετ- δηλαδή στην «ακτίνα» δράσης του-, ο ίδιος συνήθιζε να επιτίθεται σε υπόγεια και διαβάσεις, ενώ συμπίπτει και ο χρόνος με την πρώτη καταγγελία εις βάρος του.

Η γυναίκα επίσης βρέθηκε χωρίς ρούχα απ’ τη μέση και κάτω, κάτι που αυξάνει τα σενάρια για σεξουαλική επίθεση.

Ο δράστης δεν προσπάθησε να την κλέψει από τη στιγμή που στην τσάντα της βρέθηκε το πορτοφόλι αλλά και το κινητό της.

Σημειώνεται πως έχει ληφθεί γενετικό υλικό απ’ την 69χρονη από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, με στόχο να εξετασθεί εάν ταυτίζεται με του «δράκου» του Αμαρουσίου.

The post Στον ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα