Στον άερα ξανά ο τελικός Κυπέλου

16:04 9/5/2016 - Πηγή: iPop

Στον αέρα ξανά ο τελικός Κυπέλου με απόφαση Κοντονή. Αβέβαιο το τι θα γίνει με τα play offs. Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν με την ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι ο τελικός Κυπέλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαΐου και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έβαλε απαγορευτικό.

«Η ΕΠΟ

μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής στην εφημερίδα «SportDay».

Το βασικό πρόβλημα που δημιουργείται όμως από την μη διεξαγωγή του τελικού είναι ότι οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το EURO της Γαλλίας.

H ΕΠΟ δεν ορίζει διαιτητές για τα play offs

Για να τιμωρήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αποφάσισε η ΕΠΟ να μην ορίσει διατητές για τα play offs.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ έχει την πρόθεση να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες των play offs εξαιτίας της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να μην διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλου στις 15 Μαΐου.

Photo: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography / SOOC

The post Στον άερα ξανά ο τελικός Κυπέλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα