Στόλισε τον τοίχο σου με τα αγαπημένα σου βιβλία

13:31 20/8/2014 - Πηγή: iPop

Τώρα τα αγαπημένα σου αναγνώσματα μπορούν πέρα από ψυχαγωγικά μέσα να γίνουν και ντεκόρ. Στόλισε τον τοίχο σου με τα αγαπημένα σου βιβλία και βάλε μια νέα πινελιά στο δωμάτιο σου.

Εάν δεν είσαι συλλέκτης βιβλίων και είσαι πρόθυμος να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία για να στολίσεις το τον τοίχο σου, τότε μάζεψε τα γρήγορα και ετοιμάσου. Βέβαια πρέπει να προσέξεις μην είναι τα εφηβικά σου «βιβλία». Ξέρεις αυτά με τις εικόνες από τα μοντέλα, που ξέχασαν να φορέσουν τα ρούχα τους. Δεν θα έκανε καθόλου καλό ντεκόρ.

Επιπλέον,

καλό θα ήταν να ξέρεις πως τα καλύτερα βιβλία που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είναι τα παλιά. Προσθέτουν ένα επιπλέον κύρος. Επίσης μια καλή ιδέα είναι να βρεις τα αγαπημένα σου βιβλία σε παζάρια, αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις τα αυθεντικά και να τα χαλάσεις.

Επέλεξε τις σωστές σελίδες που θα βάλεις να φαίνονται. Διάλεξε τις αγαπημένες σου σελίδες έτσι ώστε να τις έχεις και πρόχειρες για να τις διαβάζεις μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο.

Τι θα χρειαστείς;ΒιβλίαΤαινία διπλής όψηςΚόλλα σιλικόνηςΠως θα το φτιάξωΚολλήστε τις σελίδες με ταινία διπλής όψηςΚολλήστε τα βιβλία στον τοίχο με κόλλα σιλικόνης
Πηγή:happygaraje.com

The post Στόλισε τον τοίχο σου με τα αγαπημένα σου βιβλία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα