Τα άστρα και τα ζώδια (20/8/2014)

09:30 20/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα σας προβληματίζουν κάποια νέα δεδομένα που προκύπτουν στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας αδικούν, αποφύγετε όμως να πείτε λόγια που πιθανό να μετανιώσετε αργότερα. Το βράδυ σας αναμένεται να είναι περισσότερο χαλαρό και κοινωνικό. Με τόσες ευκαιρίες να προκύπτουν στα ερωτικά σας η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Η σημερινή ημέρα βγάζει στη επιφάνεια θέματα που προβληματίζουν τη σχέση σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, ωστόσο φροντίστε να μην υπόσχεστε πράγματα που

αργότερα θα σας είναι δύσκολο να υλοποιήσετε.

Ταύρος

Μολονότι θα απολαύσετε καλές εξελίξεις σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί, κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι/οικογένεια και δουλειά, δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν. Με την πλανητική συγκυρία να σας ευνοεί μέσα σε ένα γενικό χάος, είστε περισσότερο δημοφιλείς και γοητεύεται τους άλλους. Με την παρουσία σας επιβάλλεστε και αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι και ερωτικοί. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αλλά και μια νέα γνωριμία ή ευκαιρία που ενδεχομένως να προκύψει σύντομα, σας ενθουσιάζει. Χρειάζεται λίγο υπομονή και σωστός προγραμματισμός για να πετύχετε ότι επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας, μην θεωρείτε ότι είναι όλα στρωμένα με άνθη επιτυχίας.

Δίδυμοι

Οι πλανητικές επιρροές σας κάνουν περισσότερο δημιουργικούς και ερωτικούς. Παρόλα αυτά ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που προβληματίζουν τη σχέση σας. Επανεξετάστε λογικά την κατάσταση πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις . Κάποια από τα σχέδια σας ίσως αλλάξουν ξαφνικά, σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που σας προκύπτουν το επόμενο διάστημα είναι βέβαιο ότι θα ανεβάζουν τη ψυχολογία σας. Μεταθέστε για αργότερα νέες συμφωνίες ή νέες επαγγελματικές εκκινήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν. Πιθανό να είστε ανυπόμονοι για να αλλάξετε ριζικά κάποιες καταστάσεις. Ωστόσο, εξαιτίας των πλανητικών επιρροών καλό είναι να αποφύγετε τις επιπόλαιες αντιδράσεις γιατί τα πράγματα σύντομα αλλάζουν σαφώς προς το καλύτερο. Ευχάριστες συναντήσεις, πιθανές προτάσεις για ταξίδια και φλερτ σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση. Νέες επαγγελματικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο και υπόσχονται πολλά. Με σωστό προγραμματισμό μπορείτε να πετύχετε ότι επιθυμείτε. Χαλαρώστε λίγο και φροντίστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Λέων

Αποκαλύψεις και νέα δεδομένα στη ζωή σας προμηνύει η σημερινή ημέρα κυρίως σε όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Χρειάζεται ωριμότητα και κατανόηση έτσι ώστε να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Μια νέα ευκαιρία που προκύπτει στα οικονομικά σας, σας κάνει πάλι να αισιοδοξείτε. Έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε πριν από κάθε σας νέα κίνηση.

Παρθένος

Μολονότι η ημέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας, κάποια γεγονότα δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν και να σας αγχώσουν. Θα πρέπει, όπως και όλα τα ζώδια αυτήν την έντονη περίοδο, να κινηθείτε με μεγάλη σύνεση σε όλους τους τομείς, ακόμα και αν όλα δείχνουν να σας ευνοούν. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, κυρίως σήμερα, αλλά φροντίστε να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική.

Ζυγός

Σήμερα η έντονη ερωτική σας διάθεση κάνει την παρουσία σας ακαταμάχητη. Παράλληλα οι ερωτικές σας επιτυχίες και η άνοδος των οικονομικών σας, σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση. Ωστόσο κάποια από τα σχέδια σας δεν αποκλείεται να αλλάξουν. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και η πολλή δουλειά μπορεί να σας κουράσουν λίγο σήμερα ωστόσο, μια νέα ευκαιρία που προκύπτει πιθανό να σας κάνει πάλι να αισιοδοξείτε. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε πριν πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις .

Σκορπιός

Κάποιες νέες ιδέες και ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σας κάνουν πάλι να αισιοδοξείτε. Μην αρχίσετε όμως να δίνετε επιπόλαιες υποσχέσεις πιστεύοντας ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, διότι εκεί ακριβώς είναι που μπορεί να την πατήσετε. Μια νέα ευκαιρία σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές και να ανακαινίσετε τον χώρο σας το διάστημα αυτό. Μολονότι σήμερα, περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, ίσως να μην συμφωνείτε και σε όλα, κάποιοι δεν αποκλείεται να έχουν αντίθετη άποψη με τη δική σας. Προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις με τους γύρω σας, δείξτε ανωτερότητα και φροντίστε να μην πείτε λόγια που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Τοξότης

Κάποια θέματα που προκύπτουν στα επαγγελματικά σας, δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν. Είστε έντονα φιλόδοξοι και έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά, κάποιοι όμως ίσως προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Με την σημερινή συγκυρία, φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας προτείνουν. Σήμερα ωστόσο σας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Μια φιλία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, να είστε έτοιμοι. Παραμερίστε δισταγμούς και προωθείστε τις ιδέες σας.

Αιγόκερως

Εστιάζετε τη προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποιες καταστάσεις σας προβληματίζουν αρχικά ωστόσο, μην τα βάζετε κάτω. Οι νέες επαφές που κάνετε σας ενθαρρύνουν να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Σας παρουσιάζονται κάποιες νέες οικονομικές ευκαιρίες ωστόσο εξαιτίας των έντονων πλανητικών γεγονότων, φροντίστε να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας η ημέρα, αλλά όσο σίγουροι και να είστε αποφύγετε τις επιπόλαιες υποσχέσεις .

Υδροχόος

Αξιοποιήστε τις νέες επαφές που κάνετε διότι ενισχύουν στην επαγγελματική σας άνοδο. Φροντίστε μόνο να είστε περισσότερο ανοικτόμυαλοι και μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Μολονότι τα ερωτικά σας βελτιώνονται, η έντονη επιθυμία σας για ελευθερία και η τάση που έχετε να θέλετε να κάνετε το δικό σας, δεν αποκλείεται να προβληματίζει το ταίρι σας. Με την σημερινή πλανητική επιρροή κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας δεν αποκλείεται να σας αγχώσουν. Ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Έχετε έντονη επιθυμία για να κάνετε ριζικές αλλαγές ώστε να βελτιώσετε τα πράγματα στις σχέσεις σας. Ξαφνικές αλλαγές φέρνει η ημέρα, που όμως είναι για καλό. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί οι πλανητικές επιρροές κρύβουν ευκαιρίες οι οποίες σας παρουσιάζονται λίγο αργότερα. Τα οικονομικά και τα ερωτικά σας βελτιώνονται, ενώ σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα που άλλες φορές διστάζατε να κάνετε. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά και την ανυπομονησία σας για να αποφύγετε τριβές με τους γύρω σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (20/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα