Στο Σύνταγμα η μεγάλη πορεία των Πατρινών

19:07 10/4/2016 - Πηγή: iPop

Στο Σύνταγμα έφτασαν αργά το απόγευμα της Κυριακής οι πολίτες από την Πάτρα. Είχαν ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα από την πόλη τους να έρχονται πεζοί στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου Πάτρας με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη, επέδωσε ψήφισμα με αιτήματα στην αντιπρόεδρο της Βουλής

Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Τους διαδηλωτές είχε υποδεχτεί νωρίτερα στο Χαϊδάρι ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δηλώσεις του είχε τονίσει ότι βρεθήκαμε εδώ για να υποδεχθούμε τη μεγάλη πορεία των οδοιπόρων από τη Πάτρα, σε έναν αγώνα δρόμου που απλώς βάζει ένα μικρό λιθαράκι προκειμένου να παλέψουμε συνολικά σαν χώρα και σαν λαός ενάντια στην ανεργία.

Το σύνολο του λαού της Αττικής, της Αθήνας, όλης της Ελλάδας, να συνειδητοποιήσει το σύνθημα των οδοιπόρων, ότι δεν γίνεται τίποτα όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς είχε σημειώσει ο κ.Κουτσούμπας.

Οι πολίτες της Πάτρας είχαν ξεκινήσει οδικώς από την πόλη τους για να φτάσουν στο Σύνταγμα διανύοντας περισσότερα από 224 χιλιόμετρα.

The post Στο Σύνταγμα η μεγάλη πορεία των Πατρινών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα