Στο πλευρό του Κυριάκου η Ντόρα: «Θα κάνω ό,τι μου πει»

11:09 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Την στήριξη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε συνέντευξη της το πρωί της Τετάρτης επισήμανε: «Θα κάνω ό,τι μου πει ο Κυριάκος».

Η κα Μπακογιάννη στη συνέχεια πρόσθεσε:

Δεν πρόκειται να διεκδικήσω τίποτα περισσότερο απ’ ό,τι θα διεκδικούσα από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Και σημείωσε:

«Ο Κυριάκος έκανε μια πολύ καλή προεκλογική εκστρατεία. Δεν μάσησε τα λόγια του. Έχει την αντίληψη του νέου, όχι ηλικιακά,

αλλά του νέου προς την πολιτική. Αυτό που λέει ‘τέλος ο λαϊκισμός’ είναι στρατηγική του. Ο κόσμος της ΝΔ ήθελε τη στροφή προς το κέντρο κι αυτό ήταν η πρώτη νίκη του κόμματος».

Εξήγησε επίσης πως προτίθεται να παραμείνει στρατιώτης του κόμματος, επισημαίνοντας:

Δήλωσα μεν ότι το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά ό,τι και να έκανα θα δεχόμουν κριτική γι’ αυτό δεν βγήκε μπροστά.
Μίλησε και για τον κ. Μεϊμαράκη σημειώνοντας:

Με τον Βαγγέλη ξεκινήσαμε μαζί, πορευτήκαμε μαζί, δώσαμε μαζί τη μάχη για τις εθνικές εκλογές και τον εκτιμώ. Δεν είπα ότι στηρίζω τον Μεϊμαράκη, είπα ότι βλέπω νικητή τον Μεϊμαράκη. Αυτό παρεξηγήθηκε. Όπως εκτιμώ επίσης ότι είναι άδικο για τον Μεϊμαράκη που τον κατηγόρησαν ότι θα συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα.

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη της θέλησε να αναφερθεί και στο «σήριαλ» που διαδραματίστηκε με την στήριξη Καραμανλή: «Ο Καραμανλής την παραμονή της μεγάλης διαπραγμάτευσης μίλησε με τον Τσίπρα και του είπε ‘πρόσεχε παιδί μου την Ελλάδα’. Ήταν καθήκον του. Ήταν υποχρέωσή του. Όλοι θα το έκαναν».

Αξίζει να τονιστεί πως χτες, Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η κ. Μπακογιάννη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον Κ. Μητσοτάκη:

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσιεύτηκε από Dora Bakoyannis – Ντόρα Μπακογιάννη στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

The post Στο πλευρό του Κυριάκου η Ντόρα: «Θα κάνω ό,τι μου πει» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα