Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού

12:26 8/2/2020 - Πηγή: iPop

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού, ένα θέμα υγείας που τον έχει ταλαιπωρήσει ξανά στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικό Νοσοκομείο» με λοίμωξη αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός είχε θέμα με την υγεία του και πριν από δυο μήνες, ενώ σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, εκείνη τόνισε πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και φάνηκε ιδιαίτερα ήρεμη. Μάλιστα, με βάση όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή,

η γυναίκα του Κώστα Βουτσά “μας προέτρεψε να δούμε και μια συνέντευξη του ίδιου που θα βγει τις επόμενες μέρες και στην οποία έχει φωτογραφηθεί μάλιστα και με τον γιο του, Φοίβο”.

Η κόρη του ήταν αυτή που επιβεβαίωσε την είδηση σχετικά με το ότι εισήχθη στο στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η ίδια λοίμωξη τον ταλαιπώρησε και πριν δύο μήνες”.

Μπορεί το περιστατικό να μην κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό από τους συγγενείς του, όμως να μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια λοίμωξη του αναπνευστικού και πως ο αγαπημένος μας αυτός ηθοποιός είναι μόλις 88 ετών.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες του Open, τα ξημερώματα ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός μικρών και μεγάλων βίωσε πρόσφατα το θάνατο της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ, που έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, παλεύοντας με την αρρώστια της και αφήνοντας πίσω της μια λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε ξανά το 2016 τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία έχει αποκτήσει κι ένα γιο, τον Φοίβο. Είχαν ακολουθήσει κι άλλοι δύο γάμοι, ενώ ο ηθοποιός έχει συνολικά 5 παιδιά, εκ των οποίων ο ένας είναι ο θετός του γιος, Άνθιμος Ανανιάδης, που είναι, επίσης, γνωστός ηθοποιός.

Διάβασε ακόμα:

Ο Κώστας Βουτσάς έγινε 88 και έχει να πει κάτι σε όλους μας!

Photo: Instagram/ theodoravoutsa

Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα