Στο έλεος του χιονιά η Κωνσταντινούπολη- Πολλαπλά προβλήματα κι ακυρώσεις πτήσεων

12:51 7/1/2017 - Πηγή: iPop

Πολλαπλά προβλήματα έχει προκαλέσει η χιονοθύεαλλα στην Κωνσταντινούπολη, με πολλές πτήσεις να έχουν ακυρωθεί, ενώ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των καραβιών στα στενά του Βοσπόρου.

40 πόντοι χιόνι έχουν καλύψει την Πόλη απ’ το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας δημιουργήσει προβλήματα και στην κυκλοφορία στους δρόμους.

Ακυρώσεις πτήσεων

Η Turkish Airlines ακύρωσε περίπου 500 πτήσεις από χθες από τα αεροδρόμια Ατατούρκ και Σαμπίχα Γκεκτσέν λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Το πρακτορείο

Anadolu μεταδίδει ότι 5.900 ταξιδιώτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία λόγω της ακύρωσης των πτήσεων.

Merhaba İstanbul ✈️☃️ pic.twitter.com/f8LvRm5Yos

— yusuf şahin (@shn_ysf) January 7, 2017

Παράλληλα, τέσσερις πτήσεις από την Ινδία, της Μαλδίβες, τη Νότια Αφρική και το Βιετνάμ προσγειώθηκαν στο Γκαζιαντέπ, στη νότια Τουρκία αντί της Κωνσταντινούπολης.

Η ναυσιπλοϊα έχει διακοπεί στο Βόσπορο και η εταιρεία των φέρι που συνδέουν την ευρωπαϊκή με την ασιατική πλευρά της Πόλης ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται για σήμερα τα δρομολόγια.

Το χιόνι θα συνεχιστεί όλη μέρα, όμως, η χιονοθύελλα θα εξασθενήσει το απόγευμα. Η θερμοκρασία σταθερά κάτω απ’ το μηδέν, περί τους -4 βαθμούς.

Bir de klişe yapalım; Burası Avrupa'da bir yer olsaydı beğenirdiniz zalımlaar!!!Burası İstanbul.. :):) #snow pic.twitter.com/AWxES2lStV

— By Yunus (@Mryunusrh) January 7, 2017

Photo: dailysabah.com

The post Στο έλεος του χιονιά η Κωνσταντινούπολη- Πολλαπλά προβλήματα κι ακυρώσεις πτήσεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα