Στο «Έλα Χαμογέλα» πήραν τηλέφωνο την Ναταλία Γερμανού! (Video)

15:37 22/6/2019 - Πηγή: iPop
Στο «Έλα Χαμογέλα» πήραν τηλέφωνο την Ναταλία Γερμανού, μιας και η παρουσιάστρια του Alpha έχει τα γενέθλια της και θέλησαν έτσι να της ευχηθούν on air!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου, είναι τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία στην αρχή δεν κατάλαβε σε ποια Ναταλία αναφέρεται τον ρώτησε: «Ποια Ναταλία; Η Γερμανού;», για να την καλέσει στη συνέχεια στο τηλέφωνο και να της ευχηθεί τα Χρόνια Πολλά.

Η Χρηστίδου

βάζει το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση, με την Γερμανού μετά από λίγο τελικά να απαντάει. Τότε, οι συνεργάτες του «Έλα Χαμογέλα» ξεκίνησαν να τραγουδούν «Χρόνια Πολλά», με την Ναταλία να συγκινείται και να τους ευχαριστεί.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά την έναρξη της δικής της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε μόνη της στο πλατό κι αναρωτήθηκε γιατί δε βγαίνει κανείς μαζί της.

Στη συνέχεια, όμως, οι συνεργάτες της εκπομπής της, της επιφύλασσαν μια έκπληξη και εμφανίστηκαν με μια τούρτα. Μάλιστα, οι ίδιοι έπαιξαν κι ένα βίντεο για την παρουσιάστρια, το οποίο τη συγκίνησε και την έκανε να δακρύσει.

Να ευχηθούμε κι εμείς «Χρόνια Πολλά», με τη σειρά μας στην παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»!

Το άρθρο Στο «Έλα Χαμογέλα» πήραν τηλέφωνο την Ναταλία Γερμανού! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα