Στιγμές χαλάρωσης για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Ξεκινούν και επίσημα οι καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκωτία!

18:33 8/8/2022 - Πηγή: iPop

Αύγουστος..Αν ήταν μέρα θα ήταν Σάββατο, αν ήταν στιγμή της ημέρας θα ήταν το βράδυ και αν ήταν φαγητό θα ήταν πίτσα. Είναι όμως μήνας και είναι ο αγαπημένος μήνας όλων των ανθρώπων, αφού χαρακτηρίζεται ως η επιτομή του καλοκαιριού. Και ως γνωστόν, τον Αύγουστο οι περισσότεροι βρίσκονται σε άδεια και σαλπάρουν σε άλλα μέρη, έτσι ώστε να γεμίσουν μπαταρίες για το χειμώνα. Εξαίρεση του κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελούν και οι royals. Οι καλοκαιρινές διακοπές της βασίλισσας Ελισάβετ είναι γεγονός, σε μια περίοδο

που η ίδια τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, αφού ο χειμώνας της ήταν πολυσύχναστος με αρκετές υποχρεώσεις στην ατζέντα της.

Αποκαλύφθηκε: Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ασυλία σε πάνω από 160 νόμους!

Οι καλοκαιρινές διακοπές της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκινούν στη Σκωτία

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να φτάσει στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας, προκειμένου να περάσει εκεί στιγμές χαλάρωσης. Η ίδια μάλιστα, θα παρακάμψει την ετήσια εκδήλωση που παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών της διακοπών.

Κάθε χρόνο, όταν καταφθάνει στο κτήμα Highlands, εις τιμήν της γίνεται σε μια σύντομη τελετή, η οποία απαθανατίζεται από φωτογράφους, ενώ στρατιώτες από τη Σκωτία συγκεντρώνονται στις πύλες του κτήματος. Αυτή η άφιξη φέτος έχει αποφασιστεί να γίνει ιδιωτικά, καθώς η Βασίλισσα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που την έχουν αναγκάσει να ακυρώσει δημόσιες εμφανίσεις και καθήκοντά της εδώ και αρκετούς μήνες.

Εμφάνιση έκπληξη από την βασίλισσα Ελισάβετ – Αποθεώθηκε από το κοινό της φορώντας ροζ κραγιόν και γυαλιά ηλίου!

Η ίδια άλλωστε είχε ένα πολυσύχναστο πρόγραμμα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, όπου και έπρεπε να παραβρεθεί στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, για τα 70 της έτη στο θρόνο.

Η Βασίλισσα κατευθύνθηκε στη Σκωτία από το Κάστρο του Windsor στις 21 Ιουλίου και πηγές έχουν αναφέρει ότι διέμενε στο Craigowan Lodge, ένα μικρότερο σπίτι που έχει στο κτήμα Highlands. Συνήθως της αρέσει να μένει εκεί εν όψει της μετακόμισής στο κάστρο Balmoral.

Το κάστρο Balmoral, είναι μία από τις ιδιωτικές κατοικίες της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι ο τόπος όπου εκείνη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι προσκεκλημένοι τους επισκέπτες περνούν εκεί τις διακοπές τους από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Εικόνες από το νέο ντοκιμαντέρ του BBC

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στιγμές χαλάρωσης για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Ξεκινούν και επίσημα οι καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκωτία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα