Το crispy sandwich της Kylie Jenner θα γίνει το νέο αγαπημένο σου σνακ! Μάθε πώς να το φτιάχνεις

14:02 8/8/2022 - Πηγή: iPop

Δε θέλει πολλά κανείς για να είναι ευτυχισμένος. Μόνο λίγο γαλοπούλα, τυρί και φρέσκο ψωμί. Ό, τι ακριβώς δηλαδή περιέχει αυτό το φανταστικό σάντουιτς, που είναι και το αγαπημένο σνακ της Kylie Jenner. Πρόσθεσε σε αυτό λίγα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και το καλοκαίρι σου μόλις έγινε καλύτερο! Το συγκεκριμένο

ξεφεύγει από τα συνηθισμένα «ζαμπόν-τυρί» και μπορεί άριστα να αντικαταστήσει ένα γεύμα. Είναι εύκολο, θρεπτικό και λαχταριστό και μπορείς να το εντάξεις σε μια προσεγμένη και ισορροπημένη διατροφή.

Η πιο εύκολη σαλάτα με κοτόπουλο και αβοκάντο για το σάντουιτς!

Συνταγή για το πιο νόστιμο σάντουιτς: ΥλικάΨωμάκια για σάντουιτς 4 φέτες γαλοπούλα3 λεπτές φέτες σαλάμι2 φέτες πεπερόνι 4 φέτες τυρί της επιλογής μας (ενδεικτικά 2 φέτες τσένταρ και 2 φέτες προβολόνε)1-2 χούφτες μαρούλι ψιλοκομμένοαβοκάντο1 κουταλιά μουστάρδα1 κουταλιά μαγιονέζαΤουρσίΚρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

Αν ψάχνεις τι θα φας αύριο στη δουλειά σου έχουμε τη λύση: Πεντανόστιμο σάντουιτς Shawarma με ρεβίθια και δροσιστική σως άνηθου!

Πώς να φτιάξεις το αγαπημένο σνακ της Kylie JennerΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και ψήνουμε το ψωμί με τις φέτες τυρί για 5-7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Για τη σαλάτα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαγιονέζα και μουστάρδα της επιλογής μας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαρούλι και το αβοκάντο και ανακατεύουμε. Σημαντική συμβουλή: αν προσθέσουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα ξεχωριστά στο μαρούλι και το αβοκάντο και στη συνέχεια προσπαθήσουμε να τα ανακατέψουμε, η σύσταση δεν θα είναι ομοιόμορφη. Επομένως, ανακατεύουμε πρώτα τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και στη συνέχεια την απλώνουμε πάνω στο ψιλοκομμένο μαρούλι.Μόλις φρυγανιστεί το τυρόψωμο, στρώνουμε τις φέτες γαλοπούλας, σαλάμι και πεπερόνι.Προσθέτουμε τα κομμένα κρεμμύδια και τουρσί για να γίνει ακόμη πιο τραγανό. Τέλος, προσθέτουμε με τη σπιτική σαλάτα, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις.

Η γαλοπούλα που περίσσεψε γίνεται… κλαμπ σάντουιτς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το crispy sandwich της Kylie Jenner θα γίνει το νέο αγαπημένο σου σνακ! Μάθε πώς να το φτιάχνεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα