Στιγματισμένη από επεισόδια η πορεία συνταξιούχων κατά των περικοπών- Τους έριξαν χημικά

12:15 3/10/2016 - Πηγή: iPop

Συλλαλητήριο συνταξιούχων πραγματοποιείται από το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας. Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Κοτζιά από την οποία ξεκίνησαν πορεία με προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου. Άνδρες των ΜΑΤ να σημειωθεί, πως έκαναν χρήση χημικών όταν ομάδα των συνταξιούχων επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό που έχει σχηματιστεί με κλούβες στη συμβολή της Ηρώδου Αττικού με τη Βασ. Σοφίας.

Οι συνταξιούχοι, ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν στο

Μέγαρο Μαξίμου βρήκαν μπροστά τους ένα λεωφορείο της αστυνομίας και προσπάθησαν να αναποδογυρίσουν την κλούβα για να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις να σημειωθεί, πως αντιδρούν στον νόμο Κατρούγκαλου 4387, που, όπως εξηγούν «είναι ο θάνατος των επικουρικών τους συντάξεων».

Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι εξηγούν, πως η κατάσταση που βιώνουν έχει πλέον βγει εκτός ορίων.

Και τονίζουν, πως έχουν συνεισφέρει για το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, όλα αυτά τα χρόνια ως εργαζόμενοι, εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνουν ότι η Κυβέρνηση έχει κατακρεουργήσει τις συντάξεις τους.

Να σημειωθεί, πως οι οργανώσεις των συνταξιούχων απηύθυναν κάλεσα σ΄όλη την ελληνική κοινωνία για γενικό παλλαϊκό ξεσηκωμό «ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές και τις μνημονιακές δεσμεύσεις» ώστε να μπει φραγμός «στις νέες περικοπές των επικουρικών συντάξεων».

The post Στιγματισμένη από επεισόδια η πορεία συνταξιούχων κατά των περικοπών- Τους έριξαν χημικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα