Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Anis Amri από το Μιλάνο- Έκκληση από την αστυνομία στους πολίτες

16:59 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τρίτη μια φωτογραφία που δείχνει τον Τυνήσιο δράστη της επίθεσης του Βερολίνου να περπατά στους δρόμους του Μιλάνο. Μάλιστα, οι Αρχές της Ιταλίας απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να δώσουν στην αστυνομία όποιες πληροφορίες μπορεί να γνωρίζουν για τον νεαρό άνδρα.

Η ιταλική αστυνομία αποφάσισε να προβεί στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Amri να περπατά στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου.

Η εν λόγω εικόνα τονίζεται πως αποτελεί προϊόν επεξεργασίας από κάμερες εσωτερικού

κυκλώματος ασφαλείας. Ο φερόμενος ως τρομοκράτης είναι γυρισμένος πλάτη και είναι ντυμένος στο μαύρα, ενώ φορά κουκούλα.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί λίγες ώρες πριν ο δράστης της επίθεσης πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας και συγκεκριμένα μόλις πενήντα οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 23ης Δεκεμβρίου.

Γιατί δημοσιεύθηκε η φωτογραφία;

Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε με στόχο όσοι είδαν τον μακελάρη του Βερολίνου να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές.

Τονίζουμε, πως οι οικογένειας των δύο αστυνομικών που εντόπισαν και εξόντωσαν τον Τυνήσιο δράστη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τεθεί υπό συνεχή αστυνομική προστασία.

Δείτε τη φωτογραφία:Διαβάστε επίσης:

Από τη Lyon πέρασε ο Τυνήσιος δράστης πριν πέσει νεκρός στην Ιταλία

photo:REUTERS/BKA/HANDOUT

The post Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Anis Amri από το Μιλάνο- Έκκληση από την αστυνομία στους πολίτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα