Στα «μαχαίρια» ο Trump και ο Αυστραλός Πρωθυπουργός- Του έκλεισε το τηλέφωνο

10:46 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Δεν πήγε και τόσο καλά η επίσημη πρώτη επικοινωνία του Donald Trump με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, με τον Αμερικανό Πρόεδρο να κλείνει μάλιστα το τηλέφωνο στα μούτρα του δεύτερου!

Σύμφωνα με την «Washington Post», οι δυο ηγέτες πριν από λίγες μέρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά. Μπορεί η επικοινωνία τους να ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει μια ώρα, ωστόσο, στα 25 λεπτά ο Trump έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο στον Αυστραλό Πρωθυπουργό, λέγοντάς του «Δεν είναι καλή μέρα, mate»!

Τι εξόργισε τον
D. Trump;

Η συζήτηση ξεκίνησε για το διάταγμα του Trump για τη μετανάστευση, όμως, τελικά τέθηκε εκτός ορίων όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος έκανε επίθεση στον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας για τη συμφωνία με τον Obama αναφορικά με τους πρόσφυγες. Παράλληλα, το έφθασε στα άκρα κατηγορώντας την Αυστραλία ότι στέλνει στις ΗΠΑ τους επόμενους «βομβιστές της Βοστώνης» (σ.σ. αναφερόταν στους αδερφούς Τσαρνάεφ που έκαναν την επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2015).

«Είναι η χειρότερη συμφωνία όλων των εποχών. Αυτό θα με σκοτώσει πολιτικά», φέρεται να είπε ο Trump.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε στο Twitter:

«Το πιστεύετε; Η Κυβέρνηση Obama συμφώνησε να πάρει χιλιάδες παράνομους μετανάστες από την Αυστραλία. Γιατί; Θα μελετήσω αυτή την ηλίθια συμφωνία!»

Do you believe it? The Obama Administration agreed to take thousands of illegal immigrants from Australia. Why? I will study this dumb deal!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 2, 2017

The post Στα «μαχαίρια» ο Trump και ο Αυστραλός Πρωθυπουργός- Του έκλεισε το τηλέφωνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα