ΗΠΑ: Δικαστής αποφάσισε ότι ο Trump πρέπει να επιτρέψει την είσοδο μεταναστών με νόμιμη βίζα

09:09 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Ομοσπονδιακός δικαστής του Los Angeles στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Donald Trump και η Κυβέρνησή του θα πρέπει να επιτρέψουν την είσοδο μεταναστών με νόμιμη βίζα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστή, η Κυβέρνηση θα πρέπει να πει «ναι» στην είσοδο μεταναστών οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το αρχικό στάδιο ελέγχου για νόμιμη παραμονή

τους στις ΗΠΑ.

Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να έχει ισχύ και για τους μετανάστες των επτά μουσουλμανικών χωρών, τις οποίες έχει αποκλείσει ο D. Trump με το προεδρικό του διάταγμα.

Ομοσπονδιακοί δικαστές σε ακόμα τέσσερις Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν προχωρήσει σε ανάλογες αποφάσεις για τους μετανάστες, οι οποίοι έχουν περάσει απ’ τον έλεγχο των αμερικανικών Αρχών.

Προκειμένου να εφαρμοστεί η εν λόγω δικαστική απόφαση σε μετανάστες, εκείνοι θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχοι νόμιμης βίζας για να είσοδο στις ΗΠΑ, ακόμα κι αν η καταγωγή τους είναι από κάποια απ’ τις επτά μουσουλμανικές χώρες: Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη.

The post ΗΠΑ: Δικαστής αποφάσισε ότι ο Trump πρέπει να επιτρέψει την είσοδο μεταναστών με νόμιμη βίζα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα