Στα λευκά ξύπνησε η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία- Κλειστά όλα τα σχολεία στον νομό Αττικής

07:56 10/1/2017 - Πηγή: iPop

Λευκό τοπίο αντικρίζουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι κάτοικοι της Αθήνας, μιας και οι περισσότερες περιοχές της πρωτεύουσας έχουν καλυφθεί με χιόνι. Σε ορισμένους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.

Κλειστά όλα τα σχολεία

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Περιφέρεια Αττικής

έκανε γνωστό ότι μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στον νομό την Τρίτη. Κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες- εκτός από ελάχιστους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής «οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ή μη που έχει προκαλέσει η χιονόπτωση».

Σημειώνουμε πως κλειστά είναι τα σχολεία στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων;

Λίγο μετά τις 00:00 διακόπηκε η κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

Στη λεωφόρο Καρέα, από την Ηλιούπολη.Στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την οδό Πίνδου.- Στον περιφερειακό Λυκαβηττού, από την οδό Γλύκωνος.Στο Γαλάτσι, στις οδούς Πρωτοπαπαδάκη και Βενιζέλου.Στο Ψυχικό, στις οδούς Καρπενησιώτη και Μουσών.

Νωρίτερα η κυκλοφορία είχε διακοπεί:

Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου της περιοχής έως την περιοχή Ανατολή.Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414.

Απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για τα φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

Προβλήματα στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ

Πολλά δρομολόγια του ΟΑΣΑ παρουσιάζουν προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

The post Στα λευκά ξύπνησε η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία- Κλειστά όλα τα σχολεία στον νομό Αττικής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα- Πού, - Κλειστά, Αττικής,athina- pou, - kleista, attikis