Στα «χέρια» του Δημοσίου ο ΟΑΣΘ | Ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου

19:00 17/7/2017 - Πηγή: iPop

Στα «χέρια» του Δημοσίου πρόκειται να περάσει ο ΟΑΣΘ | Ξεκίνησεκαθώς ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την κρατικοποίησή του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε» Απόστολος Αντωνούδης ανέφερε πως η κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ θα γίνει άμεσα.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχουμε την ψήφιση του νομοσχεδίου και έως την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Στις αρχές

Αυγούστου, θα έχουμε νέους κρατικούς φορείς και νέα διοικητικά συμβούλια που θα αναλάβουν το έργο του σχεδιασμού και της υλοποίησης αυτού το νέου μοντέλου αστικών συγκοινωνιών

Ο κ. Αντωνούδης τόνισε πως δημιουργείται ένα τελείως νέο τοπίο στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, με μικρότερα οικολογικά λεωφορεία που θα έχουν όμως μεγαλύτερη ευελιξία.

Διευκρίνισε μεταξύ άλλων, πως δεν θα υπάρχουν περικοπές των δρομολογίων από την επόμενη εβδομάδα, διότι θα αξιοποιηθούν όλα τα λεωφορεία και θα βγουν στην πόλη και τα 100 λεωφορεία, τα οποία είναι «παροπλισμένα», προκειμένου να εξυπηρετήσουν του πολίτες.

Αύριο στις 12:00 θα κληθούν να εκφράσουν τις απόψεις τους αρμόδιοι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, ενώ μεθαύριο το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

The post Στα «χέρια» του Δημοσίου ο ΟΑΣΘ | Ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα